Îngerul Domnului a găsit-o lângă un izvor de apă în pustiu, şi anume lângă izvorul care este pe drumul ce duce la Şur.
Geneza 16, 7

Abram și cu Sarai nu puteau încă să aibă Copii, cu toate că Domnul le – a promis. Astfel Sarai îi dă Lui Abram pe Hagar Sluga ei, ca acesta să rămână însărcinată. Acesta de abia a fost însărcinată, deja sa înfumurat. Sarai pentru asta sa purtat cu ea mai aspru, așa aspru, că Hagar a fugit de la ea.
Așa a găsit-o Îngerul Domnului la un Puț de apă și a întrebat – o: Hagar sluga lui Sarai de unde vii și unde mergi? Îngerul a mai vorbit cu ea și ia făcut diferite promisiuni în cea ce privește pe Fiul ei.Ea sa întors la Doamna ei asupra vorbei al Îngerului.Ea a numit Domnul care ia vorbit, El-Roi ( Dumnezeul care sa uitat la mine ). Ea și-a zis de fapt: Nu mam uitat eu la acel ce se uita și el la mine? Astfel a numit ea Fântâna Beer-Lahai-Roi ( Fântâna de la acel Viu, care sa iutat la mine ).
Dumnezeu se uită la Oameni, la toți! – în special, dacă ei în mari Nevoi sunt. Dar din păcate oamenii nu obsearvă asta, că este Dumnezeul care dorește să vorbească cu ei. Ei nu aud Vocea Lui de loc! Sau discută ei altceva …
Dumnezeu nu are o Milă falsă, ca Situția, Supărarea, sau Starea de fără Nădejde să ajungă mai rea. EL vine la Punct: Ea a fost fugită. EL ia spus întoarcete, să respecți purtarea Aspră, pentru că eu vreau ca din Fiul tău să revină un Popor mare. Aceste Cuvinte la întărit pe Hagar cu adevărat. În așa fel încât Purtare aspră al Sarai putea so tragă. Dacă Dumnezeu ne găsește punctul Slab al nostru, cum recționăm noi? Altul e vinovat? Este doar o mică, mică Greșeală? Dumnezeu o îmbărbătează pe Hagar. Isus ne face prin Promisiunile Sale prin Biblie Curaj. Dar stăm noi oare la Dispoziție, credem noi în EL, acceptăm noi că EL este Nădejdea noastră, care ne susține în Viață, chiar dacă uneori are metode aspre cu noi? Dumnezeu este ataent la noi, dacă noi ne iutăm la EL. Sau ne uităm numai la noi înșine? Autocompătimirea este cel mei rău Dușman al Creștinilor; – Ei nu pot crește și nu vor putea să Crească mari nicicum.
Isus este Fântâna noastră, Fântâna celor Vii, care se uită la mine. – Dacă eu Cred acesta, eu voi fii ușurat și bucuros. Astfel mici Greutăți al Zilei nu mă vor doborâ.
Iar EL reacționează la Încrederea mea și stă pentru mine. Da, Isuse, Acel Viu care se uită la mine!

Multumesc Isuse! Pe Tine pot eu să mă las! Uneori îmi dai Sarcini Grele, dar cu Tine reușesc desigur!

Werbeanzeigen