Isus a zis:
„Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu.“
Ioan 3, 3

La fel ca și cum există o Zi de Naștere când omul se Naște, la fel există și o Zi în care Omul se naște din nou, adică Neștere Spirituală. Acesta este Ziua, când omul este născut pentru Împărățirea Lui Domnezeu.
Acum eu ma – m gândit, cum să descriu eu această a doua (2) Zi de Naștere. Vin diferite Gânduri. Dar de fapt a fost de fiecare dată numai un Punct din toate …. Așa exact scurt zis, ce este a doua Naștere, de fapt nu se poate. Și totuși știe fiecare, care a trăit a doua Naștere, cum sa întâmplat; – la fecare altfel.
Acesta este o Stare al Inimii, o Stare intimă cea ce se întâmplă între Dumnezeu și omul. Cuvinte nu sunt de ajuns, această Stare de al descrie. Cărți nu le pot cuprinde, Simțul al readuce, despre ce de fapt este vorba. Deci ne limităm mai bine la noi înșine.
A doua Naștere, este Intrarea mea în Împărăția lui Dumnezeu. Iertare Păcatelor mele, Curățirea Inimii mele, Salvarea prin Domnul Isus Christos pentru Dumnezeu, ca să – mi ia în Proprietate Persoana mea prin Duhul Sfânt, Victoria peste dușman și Eliberarea din Lanțuri, Victoria asupra Morții , și Frica de moarte, – acesta este a doua Naștere. Și: Eu sunt de acum un Copil de Dumnezeu, și eu sunt despre toate astea ferm convins! Sunt Născut în Familia Sa!
Sunt unii Oameni, care vor să aparțină de Familia Lui Dumnezeu. Dacă ei doresc asta prin toată Puterea, fără Compromise, dacă ei depun totul, cea ce Inimile lor le aparține, și ei îngenunchiază înaintea Lui Isus, Împăratul, astfel pot ei de azi să fie. Și dacă Tu deja de mult te – ai hotărât pentru Isus, apoi Ani în șir ai fost pe altă Cale, poți azi încă să revii. Dumnezeu Tatăl nostru Ceresc, are azi o Zii de Har!

Mulțumesc Isuse! Eu mă agăț de Tine. TU îmi ierți toată Datoria, Păcatul și mă faci curat. Te rog, Dă – mi și mie Duhul Sfânt, care să mă sfințească pentru Tine, și care mie îmi dă Coonștința, că eu sunt un Copil de Dumnezeu iubit. Eu vreau să Te urmezi în veci; TU să fii Împăratul Inimiii mele.

Werbeanzeigen