Le-ai pus o margine pe care nu trebuie s-o treacă,
pentru ca să nu se mai întoarcă să acopere pământul.
Psalm 104, 9

Dumnezeu este Domnul. EL a Făcut Cerurile și Pământul, și EL domnește în prezent și în toate Timpurile. Noi mai uităm uneori și ne temem de Violența Naturii. Totuși EL are toate sub Control.
De exemplu de Apă, trebuie învățat, că prin EL suntem salvați. Pentru că EL este și rămâne Domnul, care își iubește Copii și îi apără și este peste Catastrofele Naturii.
Odată am avut aici la noi o Furtună Puternică. Casa noastră era prima din Localitate, care putea fii lovită. Totuși „cumva” Furtuna s – a despărțit; – din stânga și dreapta erau smulse Copacii, numai pe noi ne – a întâlnit. Eu îmi amintesc de multe Știri, unde Creștinii în mijlocul de Catastrofe Naturale au fost scăpați, – în fața al celor Necredincioși vizibil.
Dumnezeu poate! EL poate să întoarcă toate Pericolele de la cei ce Cred, dacă EL are un Plan oarecare. Și EL poate aceste Violențe să le îndepărteze, dacă este în Planul Său. Acesta nu este Judecata pentru noi, pentru că noi suntem mai departe în Mâna Sa Puternică. EL este pe deasupra plin de Grijă și de Har pentru noi.
Asemănător este și Bolile. EL poate să le vindece. Și EL prin Boli ne poate binecuvânta. Cum EL vrea și hotărește, așa este perfect. EL stă deasupra Întâmplărilor!
EL este foarte liniștitor, dacă omul are înspre EL Crezare cu Conștiință, că Dumnezeu ne vrea binele, dacă noi în Furtună suntem salvați sau loviți. EL poate … ; – dacă este nevoie.
În Ieremia este un Pasaj care este în Context ( Ieremia 5, 21… ): „Ascultaţi lucrul acesta, popor fără minte şi fără inimă, care are ochi şi nu vede, urechi, şi n-aude! Nu voiţi să vă temeţi de Mine, zice Domnul, nu voiţi să tremuraţi înaintea Mea?“ – Eu am pus mării ca hotar nisipul, hotar veşnic pe care nu trebuie să-l treacă. Şi chiar dacă valurile ei se înfurie, totuşi sunt neputincioase; urlă, dar nu-l trec.”
Noi recunoaștem Mâna Domnului în Furtună, în Inundații, Vulcan, Cutremure …. peste tot vedem noi Mâna Sa în Acțiune. Totuși Oamenii nu le cunosc. Ei nu vor să aibă teamă și Să – L Laude pe Dumnezeu. Ei nu vor Să – L caute, pe Domnul, Creatorul și Susținătorul al de Toate.

Doamne, noi te căutăm! Noi vrem să te recunoaștem peste tot, Harul Tău și Puterea Ta să vedem și pe Tine să Te Preaslăvim! Mulțumesc, TU ai Puterea! TU ne ții dar în Mâna Ta Puternică și plină de Dragoste. TU ai Grijă de Copii Tăi!

Werbeanzeigen