Isus spune:
Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ.
Máté 28, 18

Trei Spații mari al Problemei unde Isus se arată clar ca Învingător. Chiar de asta Evanghelia lui Isus Christos a fost răspândită repede pe jumătatea Globului Pământesc.
Prima este Invingerea asupra Păcatului. Datoriilor noastre sunt plătite, Căpetenia Păcatelor nu ne mai poate chinui, pentru că noi iertăm, și Acuzațiile Soartei, care a făcut plan asupra noastră și Coincidențiile stupide care distruge Viața, aceste sau tarnsformat spre liniștea noastră;- În Realitate omul mereu Îl acuză pe Dumnezeu, pentru că EL putea să îndepărteze totul.
Prin Isus Christos, suntem împăcați cu noi, cu alți Oameni și cu Dumnezeu.
De acum Moartea este ultimul Punct în Viață. Isus a învins peste ea și a pregătit o Cale pentru noi, care prin Moarte, conduce la Viața Veșnică. ( dacă noi ne atașăm mereu cu Isus ) În trecut nu era Nădejdea pentru cei ce mureau.
Dar prin Isus Moartea este o Poartă spre Cer. Ce minunată Răscumpărare!
Și al Treilea este Satan, Răul, Domn al Întunerecului. Domnul Isus este cel Învingător, peste Toate Relele și al Întunerecului. Dacă noi suntem sub Ocrotirea SA, Răul nu are putere asupra noastră. Multor Popoare este Tradiția de a cinsti Strămoșii, Spirite, Superstiții. Isus Sa sacrificat ca noi să avem un Refugiu la EL. Celor care au fust sub jugul Răului și al Domnitorii Întunerecului. În Zilele noastre nu este prea plăcut să se vorbească de Păcat, de Satan și Moarte. Se ascunde asta sau se vorbește superficial, parcă nu ar fii o Problemă. Mulți trăiesc în așa fel, parcă nu va fii un Sfârșit, Moartea este oricum în Distanță, chiar și pentru acei ce au trecut de 80 de Ani. Păcat, ele sunt doar unele mici chiar foarte mici … Și Satan există numai în Cărți de Povești.
Dacă ar fii astfel nu era Necesar ca Isus să moară. Totul este real!
( Uită-te numai în Știrile Zilnice, ce multă Ură, Violență, Moarte și Stricăciune; – întru-n Cuvânt: Păcat, Moarte și Satan lucrează foarte intens! ) Dacă noi avem cu Domnul Viu o Părtășie Vie, observăm noi toate astea. Există Păcat, Moartea determină Viața, iar Satan are peste tot Lucrarea sa. Rău!
Dar totuși Domnul Isus este Învingătorul peste Moarte și Satan! Ce bine e pentru noi, dacă noi suntem una cu Isus, În EL să ne încredem și în EL să avem Siguranța!

Mulțumesc Isus al meu, TU ești Prezent! TU ești Învingătorul peste toate Problemele mari; – și TU ești Învingătorul și peste Probleme mari și mici. Ce bine, că sunt al Tău și TU ai Grijă de mine!

Advertisements