Cercetează-mă, Dumnezeule, şi cunoaşte-mi inima!
Încearcă-mă şi cunoaşte-mi gândurile!
Psalm 139, 23

Noi ne cunoaștem pe noi înșine numai puțin. Majoritatea Gândurilor noastre, Amintirile, Simțemintele și Visurile, parcurg prin neștiință. După cum noi ne hotărâm, deseori nu prin Voință ci acestea apar spontan, foarte repede.
Unii presupun că Gândurile noastre ca. 90% sunt neștiute. Acestea noi nici nu le băgăm în seamă.
Noi pe noi înșine nu ne vedem obiectiv. Noi ne vedem ca și prin niște Ochelari Roz și le înfrumusețim și ne scuzăm, sau credem că Hotărârea noastră este foarte, foarte bună, și Funcțiunea acestora prin acest procedeu este foarte Nobilă. … Chiar și în Oglindă le vedem noi astea altfel.
La altul vedem noi cu mai multă obiectivitate, mai strict sau nu nu le înțelegem de loc. De ce reacționează astfel? Ce se află cu el, că face astfel de Nebunii?
Ce bine e că Dumnezeu ne-a Creat! EL cunoaște cele mai minore Mișcări și mesagerii în Creiereul nostru și EL știe perfect, cum parcurg Simțurile noastre, cum au apărut, ce ne prelucrează și toate cele mari șu cele mai mici Secrete. EL cunoaște tot Trecutul nostru, fiecare Secundă și Creare. De aceia are numai EL singur Prezentare generală și perspectivă ce este bun sau rău pentru noi.
EL ne-a creat. EL cuoaște fiecare mică DNA în fiecare Celulă, care sunt salvate. EL vede tot ce Parcurge în noi și poate Intervenii.
EL nu numai Trecutul și Prezentul le cunoaște.EL vede în același Timp, Viitorul nostru. EL știe deja cum ne vom hotărâ mâine, ce fel de Greutăți și ce fel de Succese vor veni. Fără manipulare vede EL obiectiv și cu deplină Dragoste toată Viața noastră.
Acest Domn, care astfel mă cunoaște, și care atât de mult mă vrea și mă iubește, care numai Planuri bune, Gânduri, și Simțuri are cu mine, acestui Domn vreau eu Să-i fiu recunoscător și Lui vreau să mă-n cred din nou.
Acest An este Anul Lui!
Eu vreau Lui Să-i creez Acces în toate și în mine. Eu vreau să iau totul din Mâna SA. Eu vreau Să-i fiu Lui Credincios, lui care mă dirijează și mă conduce. Eu vreau să ascult de EL. Eu vreau Să-l caut, în Natură, în Liniște, în Rugăciune și în Cuvântul Său. EL este prezent, foarte, foarte aproape de mine!

Mulțumesc, Tată Ceresc în Domnul Isus Christos! TU ești bun cu mine! În Tine mă încred! Da, eu sunt al Tău; La Tine sunt eu în siguranță.

Advertisements