Mulţumiţi totdeauna lui Dumnezeu Tatăl, pentru toate lucrurile,
în Numele Domnului nostru Isus Hristos.
Efeseni 5, 20

Întotdeauna și pentru toate mulțumiri …. Nu este asta cumva străin de Lume, nereal, sau naiv? Dar dacă Dumnezeu așa vrea, va și face posibil, pentru că EL nu cere de la noi cea ce nu putem.
Dacă am Durere de Cap, dacă Copii fac prostii, dacă mă dor Dinții și mă chinuie, dacă omul întru-n Oraș străin se rătăcește, dacă din nou explodează Bombele …. și eu să mulțumesc?
Da.
Să mulțumesc pentru Semenul meu care așa cu pricepere mă poate înnerva? Să fiu pentru mine însumi mulțumitor, cu toate că eu nu sunt încă perfect și nici Sfânt? Să muțumesc pentru Viața mea care a fost și este instabilă și de nefolos?
Da.
Să mulțumesc acestui Dumnezeu, pentru Cutremur, Bombe, Vulcane și Catastrofe? Care atâtea Nenorociri le lasă, Boli , Criminalități și Războaie? Care pe mine nu mă vindecă, chiar dacă am așa de multe Dureri?
Da.
Este Dumnezeu, cărui eu îi mulțumesc. Eu ÎL cunosc, Natura Lui și de aceia sunt eu Lui din toată Inima Mulțumitor.
Este numai o Întrebare de Direcție pentru moment. Le văd eu toate numai Rele (Din astea sunt destule) sau mă întorc la Domnul Isus? ÎL văd eu pe EL, Inima mea mulțumește. Și dacă eu cu Ochiul lui Isus privesc, dispar Problemele. EL este Domnul, și peste cele Rele. EL stă deasupra tuturor Lucrurilor, le Direcționează, Domină. Și eu sunt în Mâna SA; – ce bine!
Duhul Sfânt să mă guverneze și să Lucreze în mine. Eu încep pur și simplu să mulțumesc. Apoi EL mă ajută. EL mă ajută să văd cu Ochiul Lui Isus și pe Semenul meu ,,iubit” și pe mine însumi. Și astfel voi fii muțumitor pentru mine și Semenul meu. EL îmi arată Greutățiile, care sunt aici, cu Ochiul lui Isus; – și ele vor devenii mici. Siguranța în EL, și în Furtuni, așa îmi spune EL mie.
Deacum pot să fiu mângâiat pe Ziua aceasta și pe tot Anul: EL este încă Domnul, și eu sunt în EL asigurat. Mulțumesc!!

Da, Isus al meu, Mulțumesc! Eu pot Să-ți mulțumesc pentru toate, pentru că TU ești Domnul meu, Regele și Dumnezeul meu, Puternicul meu Ajutor, Prietenul meu în Nevoi, Mângâietorul meu pe Timpuri grele, Apărătorul meu, Salvatorul meu …. Da, Tu ești totul pentru mine! – și în Mâna TA Puternică și plină de Dragoste sunt eu asigurat.

Advertisements