Mulţimea celor ce crezuseră era o inimă şi un suflet.
Faptele Apostolilor 4, 32

Da, astfel de Părtășie ne dorim noi! Dacă noi toți suntem una, o Inimă și un Suflet, fiecare se gândește la altul, și îi dorește din Inimă numai Bine … oh, atunci ne simțim noi îndepliniți! Dacă avem nevoie de Ajutor, e cineva prezent, dacă suntem singuratici, e totuși cineva, dacă se ivesc Probleme, ne ascultă cineva, dacă ne bucurăm, se bucură toți împreună …apoi acesta e ca în Paradis!
Domnul Isus dorește un astfel de Părtășie în Adunările noastre. EL cunoaște Problemele noastre: Eul nostru bine Alimentat tulbură Comunitatea.
Inamicul încearcă cu toate șiretlicurile sale să ne împiedice. EL prezintă toate posibilitățiile de care avem nevoie neaparat; – ,, fără de astea nu poate omul să aibă succese”. El ne arată greșelile altuia cu o Lupă de mărire, și că noi suntem Îngeri față de ei. El ne arată Problemele noastre, cu care noi ne ocupăm. El ne face sensibili, și noi ne simțim striviți, jigniți, singuratici, tratați pe nedrept.
Da, inamicul alimentează Eul nostru îngrășat, prin care noi suntem numai cu noi în persoană preocupați, și astfel Comunitatea nu mai este călduroasă, ci amară, Reproșurile vor fii cu glas mai tare, vor fii Lupte de Putere, omul vrea să stea cumva mai înainte, Zvonurile se vor auzi în Lume, Căsătoria nu mai este Sfântă, da, mai mult Iad decât Cer. Inamicul se bucură bătând din Palme, și Isus stă deoparte supărat.
Isus vrea aceast Eu, această Problemă să o smulgă din Rădăcini. De aceia spune EL: Adevărat, adevărat vă spun că dacă grăuntele de grâu care a căzut pe pământ nu moare, rămâne singur; dar dacă moare, aduce mult rod. Cine îşi iubeşte viaţa o va pierde; şi cine îşi urăşte viaţa în lumea aceasta o va păstra pentru viaţa veşnică. Dacă Îmi slujeşte cineva, să Mă urmeze; şi unde sunt Eu, acolo va fi şi slujitorul Meu.
Isus Personal începe să construiască Comunitatea(Biserica), care cu adevărat este Adunarea SA. EL pregătește Oameni care pot trăii în Comunitate. Ei vor fii o Inimă și un Suflet, un Magnet pentru multe Suflete pierdute. Dar acesta nu poate fii numai dacă, Eul nostru gras, uns, le crucificăm și în sfârșit lăsăm ca Domnul Isus să guverneze pe Tronul Inimii noastre. EL să domnească și nu Eul meu bine alimentat!

Da, Isus al meu, TU să fii Regele al meu! Eu vreau să triesc pentru Tine, așa după cum TU trăiești pentru mine. Arată-mi TE rog unde se află răul, sensibilul Eu, care vrea ca Comunitatea să o distrugă și Ajută-mă ca prin mine să apară Viață! TU ai atâtea Binecuvântări pregătite pentru mine, că eu nu mai am nevoie să am griji pentru mine. Da, TU ești Păstorul meu cel Bun!

Advertisements