Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi,
nu se opreşte pe calea celor păcătoşi
şi nu se aşază pe scaunul celor batjocoritori!
Pslam 1, 1

Un Anunț clar pentru tot Psalmul. Vrei Tu să-ți meargă bine atunci ascultă de EL!
Totul începe cu ceva mic. Omul aude ce spune și gândește altul. Omul nu știe dacă e drept în fața Domnului, dar este așa cumva interesant. Apoi începe omul să cugete asupra, și gunoaiele mentale se instalează în Creier. Nu durează mult, și omul începe să discute despre, apoi să și acționeze, și nu mai e greu, Punctul de vedere Divină să o neglijeze. Omul și-a construit Cuib de Cuc în Cap! Puțin mai departe, și omul îi aude pe acei care, despre Dumnezeu și Tradițiunile Lui vorbesc spurcat. Azi totul parcurge altfel, mult mai modern, mai liberal, liber, și deschis ….
Dar Filozofiile moderne și Vizualizările în consecință sunt numai superficiale lângă Reprezentările de Armonie al lui Dumnezeu. Din Teoriile noi, un exemplu ar fii despre Sexualitate. Noi nu vrem să facem ca ei, pentru că sunt în întregime , împotriva Gândurilor Dumnezeești și Ideile Lui. Păcatul este și rămâne Păcat, – chiar dacă de mulți Filozofi sunt categorizate ca bune. Dar acestea sunt numai Teorii, Idei, Teze! Cuvântul lui Dumnezeu spune: Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor!
Totul începe cu ceva mic. Păstreazăți deci Gândurile curat! Fii Atent, ce vezi, ce citești, la ce te uiți, chiar și în Ilustrate! Omul primește ușor un aspect total despre Lume.
Fii atent ce auzi cu Urechile!
Și fii Atent la Contactele tale. Isus Christos nu vrea să ne scoată din Lume. EL a fost cu plăcere la Nunți, și Farizeii lau numit Mâncător și Băutor, EL avea ca Prieteni pe Vameși ( Înșelători, Amăgitori) și Prostituitele. Dar avea să țină Distanța. Ei nu au reușit Să-l influențeze, dar EL avea asupra lor. Noi să fim Martorii Lui pe când suntem împreună cu Prieteni, Neamuri, Colegi. Dar noi nu alergăm și nu urlăm împreună cu Lupii!
EL este prezent, care lipsurile noastre cu Partenerul de Convorbire le completează; acel ce ne este atât de aproape, precum sunt posibilitățiile, acel ce ne înțelege; acel care Singurătatea o face să dispară. Noi vrem Să-i fim al Lui din toată Inima, care atât de minunat ne îngrijește și care are toată Înplinitatea pentru noi! Din ce de multă Dezamăgiri, ne putem păstra, astefel!

Mulțumesc, Doamne! La Tine este Bucuria, Pacea, și nu există Singurătate. Cu Tine pot eu să trăiesc, chiar dacă nu am Prieteni. Cu Tine pot eu să devin statornic și îmi găsesc Locul potrivit. Tari ca Stâncile îi faci TU pe ai Tăi.

Advertisements