Voi pune Duhul Meu în voi şi vă voi face să urmaţi poruncile Mele, şi să păziţi, şi să împliniţi legile Mele.
Eziechiel 36, 27

Acesta este întradevăr o Știre bună pentru mine. Atât de mult ma-m forțat, să îndeplinesc Poruncile lui Isus. Păcatele Brutale, puteam să le evit, furtul, minciuna, omorul etc. Dar Isus în Predica SA de pe Munte aceste Porunci le-a întărit: Dacă cineva numai gândește că altul ar fii un Idiot, acesta este considerat ca și un Criminal …. Dacă cineva nu se uită cum se cuvine la o Femeie, este considerat ca și Adulter …. oh, nicidecum nu puteam să fiu cu Conștiița înpăcată. Apoi au mai venit Poruncile din Noul Testament: Un Creștin să fie bucuros, mulțumitor, plin de Pace, Răbdare, Blândețe …. apoi mai târziu mi-a fost clar, eu sunt numai un Eșec, nu un Sfânt. Cum ma-m zbătut eu, cum ma mustrat Conștiița! – și totuși Poruncile nu am reușit să le îndeplinesc. Ce bine, că Isus mereu mă Ierta și m-a îmbărbătat.
Dar a venit Puterea Duhului Sfânt în mine. Astfel ma-m bucurat, am fost mulțumitor, mi-a făcut plăcere să mă rog, și să citesc Biblia … a devenit totul foarte simplu. Puteam să cred! – cea ce înainte îmi părea greu, de acum puteam să primesc asupra mea Iertarea, Dragostea lui Dumnezeu, Îndoielile au dispărut! Ce fel de minunată Eliberare!
Numai astfel este posibil: Numai Dumnezeu poate să îndeplinească în mine cea ce EL așteaptă de la mine. Și numai acesta aduce Libertatea Credinței.
Ce bun este El cu mine! De acum pot eu mereu să dicut cu EL, fără vre-o îndoială a Conștiinței, fără da sau dar, nimic nu mă mai desparte de EL.
Ce bun este pentru mine Salvarea Dumnezeiască! În Mâna SA sunt eu în deplină siguranță.
Eu nici acum nu sunt un Sfânt. Dar eu cred în Iertarea SA! Și pot în fiecare Dimineață să fiu bucuros și mulțumitor și să încep Ziua. EL a devenit Prietenul meu, un Tată plin de Dragoste, Popularitate, Îmbărbătare, Ajutor și Salvator.
Deacum pot să trăiesc pentru EL. Pentru că prima oară EL ma iubit, și EL a îndeplinit totul în mine, cea ce a fost necesar, să slujesc Lui. EL este vrednic, să trăiesc pentru EL.

Mulțumesc, Isuse! TU ai eliberat Calea spre Dumnezeu! Deacum trăiesc în Dumnezeu și EL în mine. Acesta îmi face bine! Eu vreau să fiu complet al Tău, și eu doresc Să te am mereu în Inimă!

Advertisements