Dacă rămâneţi în Mine şi dacă rămân în voi cuvintele Mele, cereţi orice veţi vrea, şi vi se va da.
Ioan 15, 7

În Noul Testament sunt multe Promisiuni, că Dumnezeu ne asculă Rugăciuniile. Mai cu seamă sunt aceștia, în legătură …. ce credeți voi. Să ți se îndeplinească după Credința ta. Ascultare de Rugăciune și Credința sunt mereu împreună fără despărțire.
Nouă ne este necesar, să vedem, toate Locurile Biblice și Declarațiile lui Isus prin Ascultarea de Rugăciuni, ca nu cumva să cădem în îndoială. Ce de des spun unii: Ce de des ma-m Rugat prin Lacrimi, ma-m forțat să cred, totuși EL nu ma ascultat.
Sau în altă formă: Dacă tu crezi,că Dumnezeu te va face Sănătos, tu ești deja vindecat. Dacă tu crezi că Dumnezeu îți va da Bani, Succes și Binestare, vei primi tu astea cu Siguranță. Și omul apelează la unele Exemple. Totuși rămâne Simțul de Eșec la urmă; – eu nu am crezut suficient.
Dar nu este atât de simplu. În primul rând Credința, nouă înșine, nu o putem crea. Putem noi să ne forțăm; rămâne numai un Mie-însumi-convingere, până când omul împotrivă la toate Vedeniile și Glasurile în el însuși sa autoconvins.
La altul dar, Credința este un Dar al Duhului Sfânt. Numai EL poate să lucreze Credința în noi, de care avem nevoie, pentru Ascultarea Rugăciunii, pentru că EL este una cu Dumnezeu.
Și al Treilea: Mulți se împotrivesc Dumnezeului și vreau în Rugăciunile lor să forțeze și să lupte, să primească ceva. Parcă Dumnezeu ar fii zgârcit, și omul e nevoit Să-l înnerveze, ca insfârșit EL să facă pe placul nostru. Adevărată Chestii Copilărești.
Isus spune: Nouă ne este necesar să fim una cu EL, și Cuvintele Sale să rămână în noi. Astfel vom reuși să vedem Minuni.
Să rămâi in interiorul tău în Părtășie și Legătură cu Domnul, ca EL să poată vorbii cu tine. Astfel vei știi, care este Voința SA și tu poți să te rogi încredințat (Duhul Sfânt va lucra această Credință în tine).
Voia SA să se întâmple nu al nostru!!
Mulți doresc numai unele Lucruri de la Isus, dar nu pe EL însuși. Dar EL astea le ignoră. EL așteaptă, până când, în noi, Credința va devenii Adultă.

Mulțumesc, Isus al meu. În Tine sunt eu asigurat, și eu am o mare Seninătate. Dacă TU vorbești cu mine, TE pot ruga, Ție Să-ți mulțumesc, pot Crede și pot vedea Minuni, cea ce este Lucrarea TA. TU ești o Măreție Dumnezeiască!!

Advertisements