„N-au nevoie să plece“, le-a răspuns Isus, „daţi-le voi să mănânce!“
Matei 14, 16

DomnulIsus Christos, Toată Ziua îi învăța și vindeca pe Oamenii Bolnavi. Pe când a venit Seara, Ucenici ziceau Lui: Trimitei în locurile Vecine, ca să-și cumpere de Mâncare, înainte să se întunece! Dar Isus nu vroia ca ei să plece. EL dorea să le aibă de Grijă. EL a dorit să rămână cu ei pentru că SA simțit bine între ei. EL nu putea să se desparte așa simplu de la ei. De aceia era necesar ca Ucenicii să le dea de mâncare.
Dar ei au fost cumva în nesiguranță: Noi avem aproape nimic numai, din ce avem nu ne putem noi să ne săturăm! Isus a luat Bucatele lor care le aveau, a mulțumit pentru Mâncare, și le-a dat Ucenicilor să le împartă la Oameni. Și întradevăr, sau săturat cu toții. Au fost ca. 5000 de Oameni. Sa adunat Resturile și sau umplut 12 Coșuri.
Exact așa stăm noi în fiecare Zi înaintea Oamenilor: Noi avem foarte puțin, cea ce noi le putem da lor. Dar Isus vrea să le dăm ce avem!! Totul să Îi dăm lui ce avem, cea ce avem asupra noastră. EL poate astea să le înmulțească enorm, chiar dacă acestea sunt foarte, foarte puține.
Cine dintre noi are chiar mult? Cine poate să predice așa ca Petru sau Pavel? Cine are așa Putere în Rugăciune și Vindecare ca Domnul Isus? Nu, noi nu avem întradevăr mult, cea ce putem da Dumnezeului nostru. Dar Puținul pe care îl avem EL ia și le înmulțește! – Ce minunat e asta pentru mine! Eu fac numai ce pot, și EL Face Lucruri mari din ele!
Ce putem noi da Oamenilor? Pâine și Pește! Peștele reprezentează Marca pentru Isus. EL este Dumnezeuul concret. Sunt atâtea Dumnezei, dar noi vrem numai un Nume: Isus Christos, Mântuitorul și Răscumpărătorul. Noi Îl predicăm pe EL în Cuvinte și în Fapte. Noi suntem Martorii Lui, prin Faptele al Milosteniei și împreună le explicăm ce a făcut EL Bun în noi.
Pâinea este Cuvântul lui Dumnezeu, Cuvântul dătător de Viață. Nu cel vechi sau plin de praf, nu întrr-o formă oarecare de neînțeles, plin de pioasă Vorbire. Noi aducem Cuvântul Său în Situația de față: – de aceia avem noi nevoie de Liniște și un Contact cu EL, ca să luăm la cunoștiiță Voia SA.
Și EL Binecuvântează totul și asigură micul nostru; Putem, prin Marea SA Putere! Halleluia!

Mulțumesc, Isuse Drag! TU ești prezent!!! TU ești acel Măreț, Puternic, Milostiv; TU ești Fiul lui Dumnezeu! Noi mărturisim Harul Tău, Iertarea, Vindecarea și Răscumpărarea. Și TU al nostru slab, poate și cu frică, depusă Mărturie, poate îl Binecuvântezi. Mulțumesc!!

Advertisements