El mi-a zis: „Fiul omului, stai în picioare, şi-ţi voi vorbi!“
Ezechiel 2, 1

Dumnezeu vrea să ne vorbească, dar oare Îl auzim noi?
Acesta este o Întrebare foarte importantă. Pentru că cum vrei tu, să faci Voia lui Dumnezeu, dacă tu nu Îl auzi? Cum vrei să rămâi pe Calea SA dacă Rugăciunea ta este numai cu tine însuți???
Un Pastor avea într-o Duminică numai 8 Ascultători. Dar el a gândit: Dacă numai unul aude Evanghelia și o primește, Viața mea a avut un rost. – Sărmanul Om! El nu are Viziuni, nu Visuri, numai cu o mângâiere de plâns. Dumnezeu vrea să ne vorbească, și nouă Vederi și Visuri vrea să ne dea! Viziuni mari și Visuri mari; nu numai așa puține ….
Pavel a fost umplut de Viziuni, pentru a cucerii Lumea pentru Isus. Și el a reușit! El nu sa mulțumit cu un Ascultător la un An. El vroia, să afle toată Lumea: Domnul Isus Christos este Mântuitorul! Această Viziune la preocupat.
Unde este Viziunea ta, Visul tău? Te restrângi în Sera ta, cu creșterea Florilor cu Copii tăi, Serviciul tău, sau Sportul? Cum vrei tu astfel, Să-l auzi pe Dumnezeu??
Isus spune: Unde este Inima ta, acolo îți este Dumnezeul tău.
Da, cu ce ne ocupăm noi în Gândurile noastre? La ce ne străduim noi și depunem Ebergia noastră?
Isus Dorește, ca EL să fie Primul în Viețile noastre. Cu Locul doi, EL nu se mulțumește. Gândurile noastre și Visurile să fie în Cercul în Împrejurul Său.
Isaia a fost un Om asemănător. De aceia a reuși Să-l vadă pe DOmnul, într-o Viziune și să audă Glasul Său: Pe cine, pe cine să trimit? Cine, cine vrea să fie Trimisul meu? – și Isaia nu putea altceva să facă, decât sî îndeplinească Dorința Inimii lui Dumnezeu și să spună: Trimite-mă! – Isaia a auzit Glasul Său, pentru că peste tot a văzut el pe Dumnezeu în Lucrările Sale, peste tot a văzut el Parabole pentru Cuvântul lui Dumnezeu, Imagini, care descriau Măria SA, el avea Gânduri și Visuri, care reprezentau pe Dumnezeu. El a fost prezent pentru Chemarea lui Dumnezeu. Și noi suntem așa de preocupați cu Hobbyurile noastre, Lupta de Trai, Cariere, și cu altele; – noi nu Îl mai auzim.
Să auzim noi înșine Glasul Său. Nu este bine ca unul care Predică, Evanghelist sau Apostol, înlocuiește pe Dumnezeu. EL vrea o Relație, Părtășie Peronală cu noi, și nu printr-un Om oarecare. Hai, scoală-te din nou în Picioare, și spune: Eu vreau! Eu vreau să merg, eu vreau să aud, eu vreau să văd! DOamne eu TE vreau pe Tine!

DOamne, iartă TE rog, acolo unde eu așa de preocupat sunt cu alte Lucruri, că nu mai am Timp pentru Tine. Cinci Minute pe Zii, asta nu Îți ajunge. TU îmi eșt cu mult mai mult Valoros. Eu vreau să TE caut și să te aud, până când întradevăr TE aud!!

Advertisements