Tu eşti Dumnezeul care faci minuni;
Tu Ţi-ai arătat puterea printre popoare.
Psalm 77, 14

Da, Dumnezeu poate! EL poate Crea minunate Lucrări, Cerul, și Pământul, Stelele, Soarele, Luna și Pământul, Apă și Câmpii, Electricitate, Corpuri Magnetice, Greutatea …. toate vorbesc despre Înțelepciunea SA. Cum sar putea toate astea să fie întîmplătoare?
EL este Dumnezeul care stă deasupra tuturor Lucrurilor. EL poate vindeca, sau nu. EL poate să dea Viață, sau nu. EL ne poate apăra, sau nu. Înțelepciunea SA este mai mare decât al nostru, nouă nu ne este permis să vorbim între, cu Înțelepciune noastră limitată.
Bineânțeles că Dumnezeu ar putea imediat schimba Nenorocirile Lumii. Dar dacă toți Mincinoșii, Înșelătorii, Invidioșii și cei Mândrii, Curioșii și Totcunoscuții nu mai sunt, ce și cine ar mai rămâne? Probabil Pământul gol.
Noi să nu încercăm Să-l convingem pe Dumnezeu cu Ritualele și cu Rugăciuniile prea bine Formate ale nostre. Noi să nu căutăm Vindecăriile de la Oameni. Noi să nu facem Comparații cu Puterea noastră cu multe lipsuri, prin Intensitate.Noi să nu îi așezăm în Urechea SA Zilnic, ce rău ne merge nouă. Noi să fim Copii de Dumnezeu, care au un Tată în Ceruri, care se îngrijește de noi cu de toate. Și dacă oadată, EL nu face în așa fel după cum noi am fi dorit, să acceptăm așa cum e. EL desigur are Motivele Sale!
Domnezeu este suveran. De aceia face cu noi în așa fel după cum Lui îi place. Și EL are mereu pregătite, unele Surprize și Daruri de Har pentru Copii Săi.
Credem noi, că EL întradevăr numai binele ne vrea? Credem noi, Că EL Semne și Minuni poate face, pentru că EL își iubește Copii Săi? Dacă da, putem aștepta cu curiozitate ce are Dumnezeu din nou, pregătit pentru noi. EL este Tatăl, unicul Dumnezeu, care face Lucruri mari!
Noi să ne încredințăm cu adevărat în EL, în Zile bune și în acele rele. Noi să încredințăm totul, atunci când ne rugăm pentru Frați, și noi să fim mulțumiți cu acele ce ne dă Dumnezeu.
Dumnezeu este mare, EL este Dumnezeu, care face Minuni!

Mulțumesc, Tată Ceresc! Că Ție, nu Îți este indiferent, cum le merg Copiilor Tăi; – TU ești aproape. Nu e nevoie să strigăm și nici neaparat în Formă perfectă să Îți vorbim; TU ești Dumnezeul, care din Dragoste și Har lucrează. Mulțumesc pentru Semnele mari al Dragostei Tale, care sunt deja adeverite în Viața mea! Astfel pot eu dacă mai sunt unele, care mă chinuie, bine să le suport, pentru că eu știu TU poți astea imediat să le schimbi. Da, în Tine sunt eu sigur și pot să fiu clam și bucuros!

Noi avem Traduceri al Devoțiunii în Limbile: Rusă, Engleză, Lituaniană, Maghiară și Română. Îți cerem Ajutorul, să  transmiți mai departe Devoțiunile! Dacă Tu dorești o Traducere, și nu găsești, te rugăm scrie-ne! Cuvântul lui Dumnezeu să fie Transmisă pe tot Globul Pământesc și să atingă și să cheme multe Inimi la Dumnezeu!

Advertisements