La sfârşitul zilei Sabatului, când începea să se lumineze înspre ziua dintâi a săptămânii, Maria Magdalena şi cealaltă Marie au venit să vadă mormântul. ….
Dar îngerul a luat cuvântul şi a zis femeilor: „Nu vă temeţi; căci ştiu că voi căutaţi pe Isus care a fost răstignit. Nu este aici; a înviat. ….
Ele au plecat repede de la mormânt, cu frică şi cu mare bucurie, şi au alergat să dea de veste ucenicilor Lui. 
Matei 28, 1.5f.8

Este o Binecuvântare deosebită, Să-l cauți pe Domnul dis de Dimineață. Astfel, omul primește Îndrumările, Ajustările pe Ziua respectivă. Omul este înarmat împotriva atacurilor, inamicului, și al Oamenilor. Omul este întărit, are Curaj, Bucurie și Putere.
Mie îmi pare ca cel mai principal, dacă eu vreau să rămân un Creștin Pocăit,  și nu ca unii care se întorc la, așa zis ,,au Numele de Creștini”, în Timpul Liniștii și al Închinării, – fie noaptea sau dis de Dimineață, – să mă prezint la Harul Tronului. Acolo primim noi Îndrumăriile necesare pentru azi, mâine și toată Viața.
Unii se zbat de la ei înșiși prin Zile, iar alții se luptă toată Viața lor. Ce simplu e, toate Gândurile și Greutățiile să le depunem pe DOmnul, pentru că EL a promis: Eu mă îngrijesc de Tine; nicidecum nu te uit, sau nu te voi lăsa. Ce dorim noi mai mult, decât o Viață fără Griji! – Isus le are pregătite astea pentru noi.
Daruri, primește omul fără să coste, dar să le primească trebuie să le ridicie. Dorești tu o Viață fără Griji, ridică-le astea dis de Dimineață de la DomnulIsusChristos! Ce de îngreunați și cu griji au venit Femeile la Mormânt, și ce bucuroși sau reântords ele Acasă! Așa este Viața în Credință.
Noi nu vrem să Îl căutăm pe Isus care a fost Răstignit, ci pe Isus, acel DOmn Viu. EL este cu mult mai mult altfel, decât este învățătura a unor Biserici. EL este Viu, EL este Activ, EL eliberează, EL dă Nădejde! Lasă-l în Inima ta, Lasă-l pe EL să fie acolo cel Mare! – și EL va realiza toate cu bine. În EL este valabil: Nu te teme!

Mulțumesc, Doamne Isuse! TU nu ai rămas printre cei morți, ci ai Înviat! TU ești Puternicul Fiu al lui Dumnezeu, care face Minuni peste tot Globul Pământesc. TU ești Mântuitorul, Răscumpărătorul, Ajutorul și Prietenul Oamenilor! Viața mea mi-o încredințez Ție; Indrumările Tale le caut eu dis de Dimineață, pentru că TU ești DOmnul și TU vei rămâne DOmnul!

Advertisements