O, cât de mare este bunătatea Ta,
pe care o păstrezi pentru cei ce se tem de Tine
şi pe care o arăţi celor ce se încred în Tine,
în faţa fiilor oamenilor! Tu îi ascunzi
la adăpostul feţei Tale
de cei ce-i prigonesc, îi ocroteşti
în cortul Tău de limbile care-i clevetesc.
Psalm 31, 19.20

Insuportabil este pentru noi, dacă alți Oameni vorbesc rele și împart Minciuni despre noi în Lume.
Împotriva acestora nu ne putem apăra! Și aproape toți cred aceste Minciuni. Ce repede devine omul printre acei respinși, pentru că se cunoaște aceste Vorbiri de rele.
Ce repede se poate termina un Om prin aceste Zvonuri urâte. Nu există mai sigură Metodă, Ură. Ea rănește Mândria noastră, ea intră până la adâncul Inimii. – Și Dumnezeu le îngăduie! Poate este Terapia SA împotriva Mândriei. Ce mult am dori noi, un bun, amabil, prietenos, util pentru Oameni, un bun Creștin și Tată de Familie, un credincios al Bisericii să fim. Și acum vin aceste Zvonuri. …. și tu nu poți nimic să faci împotrivă. Mulțimea vrea să creadă.
Unii se împotrivesc și pornesc cu Apărarea. Dar Succesul rămâne deseori de dorit. Unii spun, mai bine tac și cândva se vor liniștii treburile. Asta mai merge uneori. Și alții aruncă și această Greutate asupra DOmnului, pentru că ei știu, EL se va îngriji. Numai la EL sunt ei asigurați sub un Acoperiș împotriva, ciorovăielii al Limbii.
Sar putea, că se va zdruncina în cioburi, cea ce noi cu multă oboseală am construit. Dar Dumnezeu știe și asta, și EL putea să oprească sau să remedieze, dacă EL vroia. Dar uneori Lui Îi este mai principal, ca noi să Îl căutăm pe EL și să ne agățăm de EL, ca noi Mândria noastră și Vulnerabilitatea și Sensibilitatea noastră, să o așezăm pe Moarte. Cum ar putea Dumnezeu să ne Onoreze, dacă noi acesta o căutăm la alți Oameni?Dacă EL este Locul Liniștii, se va învârtii toate prin EL, și noi putem accepta, cea ce EL va decide. EL taie Vița ca să producă mai mult Rod. Și EL ne așează la Locul unde noi Producem Rodul satisfăcător. Dorim, trecem cu vederea asupra noastră și să privim spre Isus, Începutului și Desăvârșitului Credinței și să gândim, câte Zvonuri și Vorbe urâte au fost împotriva SA. Astfel vom devenii și noi, unii care pot rezista.

Mulțumesc Isus al meu, TU îmi ești aproape! Eu zbor la TIne, dacă Limba rea lucrează și mă face în toate felurile. La Tine sunt eu în siguranță, și în Zvonuri al Limbii. Eu vreau să merg pe Calea mea cu Tine, și să nu mă preocupe Sensibilitatea mea și Onoarea mea. TU vei preface totul spre bine!

Advertisements