Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuşi, niciuna din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până şi perii din cap, toţi vă sunt număraţi.
Matei 10, 29f

În Vacanță a copiilor cântam înainte de Masă:
,, TU care alimentezi păsărelele mici.
TU mă alimentezi și pe mine oh Doamne”
Apoi se mai poate adăuga mai multe Versete, de exemplu:
TU care cunoști micuța pasăre,
TU mă cunoști și pe mine oh, Doamne.
Și mai departe: TU care iubești pasărea cea mică,
TU mă iubești și pe mine oh, Doamne.
Eu îmi pot bine Imagina, că Dumnezeu cunoaște fiecare pasăre pe Nume, și EL cunoaște fiecare Om mic pe Nume, da, EL are de fapt Nume – Drag pentru el! EL se uită cu Ochii de Dragoste de Tată, nu cu al pedepsirii Ochi de Judecător. EL vrea toate Bunele gândite pentru noi!
Cunoști tu pe cineva, care atât de mult te iubește, că el toate firele de Păr de pe Cap ți-le are în seamă? Cărui nu Îi este indiferent, chiar dacă numai un fir de Păr cade pe Pământ? Toate minoritățiile în Viața noastră Lui îi sunt valoroase. Peste tot are EL Acțiune, direcționează și conduce.
Pentru moment mă chinuie Gripa, și eu nu pot nimic să fac, sunt numai, prea slab. Dar este frumos, că DOmnul este prezent și mă cuprinde din toate Părțiile. Dacă e ceva serios: Nu îți face Griji, asta o fac EU azi. Și dacă avem Credința, putem întradevăr să concepem și chiar și în Zilele al Gripei, fără probleme putem să stăm în Pat și ne putem lăsa răsfățați de EL. Lui Îi place dacă noi suntem slabi, pentru că atunci Puterea SA de Har este cu mult mai Mare.

Mulțumesc Isuse Drag, TU ești prezent! TU mă cuprinzi cu Puterea TA, Pacea, Dragostea și ești prezent pentru mine. Ce minunat, să mă odihnesc în această Pace! Mulțumesc, că TU TE îngrijești de toate, și eu am adevărată Liniște!

Advertisements