Nunta este gata, … Duceţi-vă, dar, la răspântiile drumurilor şi chemaţi la nuntă pe toţi aceia pe care-i veţi găsi.
Matei 22, 8f

Dumnezeu vrea să Sărbătorească, Nunta Fiului Său. EL cheamă pe toți, să Slujească în Împărăție.
Dar ei nu vor să vină, ei au multe și mai importante de făcut! Astfel, trimite EL Slujitorii Săi, să cheme pe toți cu care se întîlnesc, Buni și Răi, și Sala de Festivitate sa umplut cu Musafiri.
Dacă eu reîntîlnesc vreo-un Prieten, Bucuria este mare. Omul se îmbrățișează și se simte bine!
Apoi uneori reîntâlnește omul vreo-un Prieten, cu care nu prea a avut ultima oară bune relații. Vine Reamintirea eșecului, și se pune întrebarea, ce crede acum Prietenul meu despre mine?
Dar la Sărbătoare Bucuriei la Dumnezeu este totul clar și deschis: Prietenul poate citi Gândurile mele și spune: Eu Te-am iertat de mult. Iar acum mă bucur că te văd! Da, Ușurința mea este mare! Apoi văd eu pe unul care mi-a făcut multe Rele. Dar înainte să îmi vină Gânduri de Răzbunare, intră în mine un Val de Dragoste pentru el, îl iau în Brațe  îl iert și îi spun că mă bucur mult să-l văd. Așa este în Împărăția lui Dumnezeu, la Sărbătoare Nunții și așa este și acum: Noi suntem într-o Harmonie împreună, cea ce omul nu le poate cuprinde în Cuvinte. Bucuria este atât de intensivă, încât omul nu poate altceva, decât să se Închine lui Isus și prin Dumneazeu să se bucure de toți Oamenii. Aplauzele nu mai cunosc limite.
Dumnezeu pregătește această Festivitate Cerească și ne învită. Și noi, vrem să îi chemăm pe toți alții. Va fii Minunat!
Chiar de acum, trec Slujitorii Lui prin Țara noastră și cheamă și invită. Chiar de acum se întâlnesc și sărbătoresc împreună, și Dumnezeu este în mijlocul lor. Fluxul de Oameni, care de acest Marș Triumfal sau atașat, devine tot mai mare, Bucuria e de nespus de mare, și Sărbătoarea începe deja aici. Ea va trezii Neamul nostru! Toți vor fii învitați, Buni și Răi. Totuși unii care sunt așa zis încrezuți, și par așa cumva sfinți, vrednici, nu recționeză la Invitație. Așa după cum în trecut, aceștia au fost, Fariseii și Cărturarii nu au vrut să asculte de Isus, așa și azi sunt Încrezuți, care nu au Părtășie cu Isus și disprețuiesc Invitația SA. Ei au de făcut mult mai importante. Noi nu vrem să ne ținem reținuți de ei, ci Invitația vrem să o răspândim peste tot, și noi personal să ne grăbim să fim printre primii care ajungem. Dumnezeu ne așteaptă!

Mulțumesc, Isus al meu, că pot veni la Festivitatea TA. TU te  bucuri asupra mea! Eu nu aparțin printre acei încrezuți. Ci eu TE iubesc și mă bucur pentru Tine. TU ești Împăratul meu, și eu vin cu drag la Festivitatea Nunții Tale!

Advertisements