Mă bucur în Domnul,
şi sufletul Meu este plin de veselie
în Dumnezeul Meu; căci M-a îmbrăcat
cu hainele mântuirii, M-a acoperit
cu mantaua izbăvirii, ca pe un mire
împodobit cu o cunună împărătească
şi ca o mireasă împodobită cu sculele ei.
Isaia 61.10

Ieri am citit, cum Dumnezeu Sărbătoarea de Nuntă a pregătit și Buni și Răi, au fost invitați la aceaastă Festivitate. Și Trimișii Săi au umblat prin Țară, ca toți de pe Stradă și Ocoluri să fie adunați. Întâmplarea merege mai departe. Pe când toți au fost adunați, a în Sala de Festivitate, a intrat Împăratul, ca să vadă Invitații. EL a găsit un Om, care nu avea Haina de Nuntă. Și EL la întrebat: Prietene, cum ai venit Tu fără Haina de Nuntă și să te przinți aici? Și EL la lăsat să fie legat și aruncat afară.  Pentru că mulți sunt chemați dar numai puțini sunt acei aleși.
De unde primesc cei care vin la Nuntă, Haine de Festivitate? Pentru că sunt Buni și Răi, împreună de pe Străzi și Ocoluri, Oameni, care au trăit în Mizerii, sau au venit poate direct de la Muncă. Deci, dacă noi venim la Festivitate, ne trimite DOmnul să facem un Duș, să fim spălați de orice Murdărie. Apoi Hainele zdrențăroase vechi se vor arde, și ne va da Haina Nunții. Apoi vom fii unși cu Ulei cu Uleiul Bucuriei (Duhul Sfânt) ca noi să strălucim. DOmnul personal se va ocupa de asta, ca noi să avem Haine de Festivitate, noi nu putem să facem acest Lucru. Așa este în Împărăția lui Dumnezeu. EL se ocupă de toate, noi nu avem altceva de făcut, decât, să ne lăsăm aprovizionați și să avem grijă de ele. Lui îi place, dacă Copii Săi au îmbrăcat aceste Haine de Festivitate. Numai cel Mândru și acel care poate să facă totul, poate să oprească să nu îmbrăcăm. Dar cum putem noi să fim mândrii? Ce productivitate pot eu să aduc, la care Dumnezeu poate spune: Acest om e Mare!?? Nu, eu vreau mai bine să construiesc pe Harul, Milostenia și Îndurarea Domnului Isus Christos. Eu vreau mai bine să mă las de EL curățat și de nou îmbrăcat. Este frumos, ca EL să se ocupe de mine, Rănile vechi să le Vindece și să mă umple cu Bucuria SA.

Isuse Drag, Îți mulțumesc, că TU mă iubești atât de mult! Pentru toate Detaliile de care TU personal TE ocupi. Mulțumesc că sunt prin Îndurarea TA curat și prin Milostenia TA sunt îndreptățit. Eu în persoană, nu am meritat, este numai singurul Har.

Advertisements