Copilaşilor, este ceasul cel de pe urmă.
1 Ioan 2, 18

Imaginează-ți că ți-a bătut Ceasul cel de pe urmă. Astefel vor fii multe fără valoare. Care Tapetă să se pună în Camera ta de Zii, dacă Culoarea se potrivește, dacă Covorul e bun sau are găuri …., astea întradevăr devin fără rost. Dacă bate ultima Oră, sunt alte Întrebări, care ne mișcă.
Și dacă Ceasul din urmă este acum, înainte să revină DOmnul nostru, să fim atenți și să nu ne preocupe și să ne rețină, alte Treburi, fără importanță. Ce mult Timp folosim noi pentru Hobbyul nostru! Nu, mai bine să ne pregătim pentru DOmnul nostru, pentru că dacă EL vine, să ne găsească în Lucrarea SA și nu în Lenevie.
Îl așteptăm noi pe DOmnul Domnilor? Împăratul Împăraților? Sau trăim noi așa simplu după cum noi știm? Domnul Isus stă la dispoziție, să cucerească Țara noastră. EL pregătește Inimile, pentru primirea Evangheliei. Duhul face ca Poporul nostru, să aibă o adâncă Dorință înspre Dumnezeu. Apoi va fii Marea Festivitate al Nunții Domnului nostru! Inima mea bate mai des de Emoție, dacă mă gândesc la toate astea.
Cineva la întrebat pe Martin Luther, ce ar face el, dacă azi ar fii ultima Zi. Și Luther a răspuns: Aș planta un Pom de Măr. Luther a înțeles, că noi Timpul prezent și Timpul în Viitor, să nu le despărțim, ea este împreună de nedespărțit, interconectate. Viitorul, Împărăția lui Dumnezeu, Impegrează Lumea noastră și Lumina se va arăta, încet afară. Moartea și Revenirea lui Isus nu sunt Punktele de Sfârșit, ci Tranzația. Vine Ceva Nou!
Da, să trăim noi în așa fel, de parcă în fiecare Moment ar revenii Isus. Astfel avem mai bune Priorități, să formăm Viața noastră semnificativ. EL este Împlinirea Vieții noastre, Nădejdea și Salvarea noastră.
Ioan ne vorbește despre Antichriști, din astea sunt mulți. De aceia afirmă el, de ultima Oră, că ar fii sosit. Resistența Împotriva Evangheliei crește, inamicul e înfricoșător și vrea ca Lumina să o stingă.
De aceia se așează el în locul lui Christos cu alte Valoroase Religioase. Antichrist înseamnă și, în Locul lui Isus altceva.” Acesta este un Duh așa Religios, care Legile lui le Prachtică și Rituale, dar oprește ca noi Să-l cunoaștem personal pe Isus. El construiește pe Mândria noastră pe Serviciile noastre, ne vorbește că noi să ne obligăm, să ne străduim cu toată puterea , să ne rugăm, să postim, să fim buni …. Dar Harul lui Isus este cu totul altfel, EL le așează toate astea în Umbră. Milostenia SA, și Dragostea SA mă salvează. Da, acest Minunat DOmn iubesc eu!

Mulțumesc, Isuse Drag, TU vii curând! Apoi se va Îndeplinii Dorințele și Dorurile mele. TU ești Împăratul, care vine curând! Eu vreau să fiu prezent pentru Tine, ca Timpul meu să-l pot folosi valoros.. Cu Tine împreună vreau eu să merg!

Advertisements