Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.
Ioan 14, 1f

Domnul Isus dorește ca fiecare Om să fie al Lui. EL pleacă la Tatăl, să ne construiască Locuințe.
Apoi EL vine înapoi și ne ia la EL, ca noi pentru întotdeauna să fim împreună. EL ne dorește! În prezența SA va fii minunat. Acolo domnește Harmonie, adâncă Pace, Bucurie de nedescris și domnește Lumina. Toți sunt una, împreună în Dragostea Inimii. Moartea, Bolile, Suferințele, Toate Relelel dispar. EL cunoaște fiecare Copil al Său pe Nume, îi ia în Brațe și le vindecă toate Rănile. Fiecare are acolo Locul și Locuința sa proprie, unde el este pentru întotdeauna Acasă.
În Ceruri, vom avea o Locuință Plăcută, așa după dorința Inimii. Dar chiar și aici Domnul Isus vrea să se îngrijească de noi, și să ne dea și aici o Locuință. Psalmul 84 descrie asta.
Aici în Locuința nostră să fie Domnul Isus Christos DOmn. EL să o formeze și să o îndeplinească. Să fie Oaza de Pace, un Popas o Sursă, pentru Oameni obosiți, însetați, epuizați. O Locuință Perfectă pentru noi! Acolo vom reculege Puteri și vom putea folosi mult Timp cu EL.
Inima noastră va fii liniștită, pentru că suntem în Siguranță în Inima SA. Astfel suntem noi cu adevărat Acasă. Și dacă suntem în Călătorie sau trăim în Străinătete, Domnul Isus este Prezent și ne dă o deplină Siguranță. Acolo unde se află EL, acolo e Casa Noastră.

Mulțumesc, Isuse Drag, eu găsesc Odihnă în Tine. Cu Tine împreună vin Gândurile și Sentimentele mele la Odihnă. Unde TU Te aflii acolo sunt eu Acasă.

Advertisements