Domnul este păstorul meu:
nu voi duce lipsă de nimic.
El mă paşte în păşuni verzi
şi mă duce la ape de odihnă
Psalm 23, 1f

Mulți Oameni se plâng din cauza continuu, de Cerințe și multă Agitație și Ștres.Ceva e bine, dar dacă omul fără limită stă sub presiune, nu merge bine. Uneori ne facem noi înșine aceste ștresuri, iar de altă dată suntem de cineva sub apăsare. Domnul Isus nu vrea asta.
Pe de altă parte sunt Oameni care au prea multă ,, Odihnă și Relaxare”. Sunt prea multe mișcări în gol și ei trăiesc de fapt fără vreo-un rost. Domnul Isus nu vrea asta.
În Timpurile de Agitații vrea EL să ne dea Pauza și Liniștea, acolo ne putem umple din nou ,(Dacă ne luăm Timp Să-l căutăm). Apoi poate merge mai departe, dacă EL ne-a înprospățit. Iar dacă totuși Stresul nu sa sfârșit, este nevoie să ne întrebăm pe noi înșine , unde este sau a fost Greșeala? Cum ieși din această Stare de Moară? Uneori Greșeala este în Gândurile noastre iar de altă dată suntem pe un Loc indisponibil. Domnul Isus Christos vrea să ne dea Înțelepciune și Putere de Decizie, pentru Sitația respectivă, (de exemplu la Cerințe mari sau în Sindromul indispensabilității) și vrea să ne Rechtifice.
EL vrea să ne facă Oameni Stabili, care în Ștres și Chaos stau neclintiți, și păstrează Calmul. Dar și la Oamenii care vin la Locul Liniștii și al Apei, acolo se depozitează pe Pășunele verde, acolo se întăresc.EL este Pacea și Liniștea noastră, chiar și în cel mai mare Ștres!
Dacă Viața este monotonă și nu sunt căi de ieșire, ci numai Plictiseală, și asta vrea EL să schimbe(Dacă tu vrei). Pune -te la Dispozoția SA din nou și să-ți fie Ochii și Urechile deschise! EL vrea să te conducă, ca Viața ta, să aibă din nou un rost.
EL vrea Viața noastră să o avem îndeplinită. Să nu ne irosim Timpul în Ștres, Energia și Sănătatea, care ne ruinează,ci cu EL determinat să ne folosim Timpul.EL vrea să ne umple Viața cu Viață. Dacă noi ne irosim Timpul cu Treburi nefolositoare, EL vrea să ne readucă la Viață, să ne dea Scopuri noi, pentru care, se merită să trăiești. EL este Păstorul cel Bun, care Viața nostră o preface să aibă valoare și semnificație.

Mulțumesc, Păstorul meu Bun, căci Ești prezent! TU mă conduci, dacă eu ascult de Tine, și mă duci la Locul Liniștei, și la Pășunea Verde. TU mă întărești și îmi dai Curaj. TU îmi așezi Ținte semnificative și astfel cu TIne Viața va fii valoroasă.Mulțumesc, TU Te Îngrijești de mine! 

Advertisements