Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, pentruca să ţi se lungească zilele în ţara, pe care ţi -o dă Domnul, Dumnezeul tău.
Exod 20, 12

Până când tu ești, în îngrijirea Părinților tăi, nu poți să iei în primire, Țara Promisiunilor, Țara care Dumnezeu, ție personal Ți-a promis. Toate Promisiunile sunt cu Condiţii atașate, și una dintre ele, este ca tu, Comportarea ta față de Părinți, ai clarificat înaintea lui Dumnezeu.
Toți Copii își admiră Păriții, iei pot și cunosc totul. Dar după ce au 12-13 Ani, încep să caute cu Microscopul, Greșelile Părinților, fără nici o milă Cerească.
Nici un om nu este liber de Greșeli, așadar nici Părinții noștrii. De ce a ales Dumnezeu un astfel de Poruncă dintre Porunci? De ce EL, așteaptă acesta de la mine?
EL știe, ce important este Relația cu Părinții , pentru noi. Noi nu putem fii Sănătoși Spiritual, dacă neglijăm Părinții, nu-i băgăm în seamă sau, chiar îi urăm.
EL vrea să ne ajute, ca Relațiile noastre să le aducă în Ordine. Ba mai mult, ca această Relație, să devină o Relație în Dragoste!
Pe când eu ma-m hotărât, că voi Ierta Greșelile, Eșecurile Părinților mei, în mine a început o Luptă mare. Tot ce era în mine a fost împotrivă. Dar eu am vrut să fac cea ce Tatăl Ceresc cerea de la mine, și astfel am rămas hotărât și am revenit la Hotărârea mea: Eu voi ierta una și alta.
A durat câteva Zile, până când Atacurile au fost reduse și Amintirile și ele sau redus. Și acesta a durat Săptămâni până și Luni, până când am observat, că ei încep, să-mi iubesc Părinții. Am început să văd Lucruri Pozitive la ei,cea ce înainte eu nu am băgat de seamă. Am reușit să le explic Greșelile și Eșecurile și am reușit să înțeleg, de ce au fost și au procedat astfel în trecut.
Este pentru mine o Eliberare mare, ca eu să-mi iubesc și să-i bag în seamă pe Părinții mei. Eu știu, că ei mă așteaptă pe mine în Ceruri, și că va avea loc, o mare Festivitate de Revedere.
Da, Isus face posibil. EL iartă și eu voi fii în stare să iert. EL îmi ia Sarcina!

Mulțumesc, Isuse Drag, că TU mă ajuți în toate! Chiar și în acele care mie îmi par imposibile, TU le faci posibile! Ce bine, că Te-am găsit! Ce bine, că TU îmi dai Pace!

Advertisements