Domnul este păstorul meu:
nu voi duce lipsă de nimic.
El mă paşte în păşuni verzi
şi mă duce la ape de odihnă;
Psalm 23, 1f

Sunt Oameni, care muncesc mult și se Ștresează până când sunt terminați. Sunt Oameni, care trăiesc pe Spinarea altuia și nu lucrează.
Domnul Isus Christos, dorește ca noi să găsim Echivalența. În continu Ștress sau încontinu Odihnă, astea nu le vrea EL, este nesănătos pentru noi.
Isus a fost Tâmplar și a muncit în această Meserie, până când a fost chemat de Dumnezeu. Pavel a fost Constructor de Corturi și nu a îngreunat Biserica, ci a muncit pentru cele necesare al Vieții. El a spus: Cine nu muncește să nici nu mănânce. Lui ia fost la fel principal, ca într-o Familie să se muncească reciproc și să nu aștepte să facă asta alții.
Dumnezeu vrea ca noi să muncim! Și dacă EL vrea stfel, EL ne va și face rost de Lucru, dacă noi din toată Inima dorim asta; – unii au mereu ,,Scuze”, de ce ei nu pot. Dumnezeu nu vorbește nicicând de o stare de Odihnă dacă ești în Vârstă, ci dorește ca noi să ne mișcăm, până când noi suntem chiar Bătrâni …
EL ne-a dat Duminica, ca noi să ne Odihnim. Nu este bine ca Duminica să fie transformată, într-o Zi de Ștress și toate Activitățiile să le facem, apoi Luni la Serviciu să ne Odihnim. Nu este bine, dacă noi de noi înșinene să ne facem ,,Bine Văzuți” că noi și Duminică  Lucrăm. Nu, Duminica Îi aparține Dumnezeului și noi să ne facem Planuri cu EL cum să se desfășoare Duminica.
Bunul nostru Păstor vrea ca și în Zilele normale să avem Pauză. Noi nu suntem Mașini, care 24 de Ore funcționează. EL ne-a creat Liniștea de Dimineață, ca noi pentru Ziua respectivă să ne întărim. EL ne-a dat Amiază, ca noi să ne recuperăm și din nou să apelăm la EL, apoi vine Seara, când EL dorește să Vorbească cu noi. EL ține Locul de Odihnă la Ape pentru noi pregătită, numai că unii fug mai departe.
Te rog Inima mea, vino la Odihnă! Învață să fii liniștit! Lasă-te alintat de EL, de Bunul Păstor! EL vrea să ne ajute la Lucru, în așa fel ca totul, ca să decurgă cu mult mai mult repede și fără Probleme. Controlează cum se află Recuperarea ta; – uneori e mai multă Ștress decât Timpul de Lucru.
În Liniște Dumnezeu vrea să te Întărească și pentru mereu noi Ținte, să te pregătească. EL vrea Oameni Puternici, care merg pe Calea SA. EL așa a făcut totul ca noi să avem Pauză, Recuperare și Liniște, pentru că de fapt avem nevoie de EL.
Dacă tu în Prezent ai multă Ștress și Luptă, este valabil Promisiunea SA: EL vrea să te conducă la Locul de Odihnă al Apei.  I

Mulțumesc,Isus al meu, TU ești Păstorul meu cel Bun! TU creezi Munca și Odihna. Chiar și în Ștress, găsești TU Pauză pentru mine, dacă eu mă adresezi Ție. Da, Tu te gîndești la Locurile de Odihnă pe Calea mea de Drumeț al Vieții! Ajută-mă, să învăț Liniștea și să mă las umplut de Tine. Ajută-mă, să mă Încred mai mult în Tine și să nu fac totul eu și să nu mă pun în griji.
TU eștu DOmnul Bun!

Advertisements