Este o ţară de care îngrijește Domnul Dumnezeul tău și asupra căreia Domnul Dumnezeul tău are neîncetat ochii, de la începutul până la sfârșitul anului.
Deuteronom 11, 12

Dumnezeu a avut multe Promisiuni pentru Pământul lui Canaan. Dacă Israelitenii ascultă de EL, atunci va Binecuvânta acest Pământ și va fii roditor, EL va alunga Dușmanii, Animalele sălbatice le va nimicii și se va îngrijii ca Ploaie și Soare să fie. Toate, de la Începutul și până la Sfârșitul Anului, va cârmui EL. Numai: Poporul Său, Poruncile Sale să le țină în Inimă și Suflet, ele să fie acolo încrise și peste tot să fie o Amintire, ca Poruncile să fie fixate și Poruncile acestea să fie mereu explicate. Și Copii, să crească cu acestea. Ea să fie un Pământ Miraculos, un teren fertil, cu Oameni bucuroși, sinceri! Dumnezeu în persoană a vrut, ca Mâna SA puternică să fie peste acest Pământ.
Această Promisiune este și acum valabil. Și acesta este valabil și pentru Poporul lui Dumnezeu. EL și-a construit Împărăția SA și ne învită pe noi, să fim Cetățenii Împărăției Sale. EL vrea să vegheze peste Împărăția SA, și să se preocupe, ca ea să Înfloreze. Ce frumos e, pe când Copii Săi sunt Împreună și Îl Preamăresc, și Îi Cântă! Astfel Puterea SA, Slava SA, va fii vizibilă. Ce bine e dacă Duhul lui Dumnezeu trece peste tot și aduce  Viață Nouă. Astfel va guverna Bucuria! Ce minunat e, dacă EL revarsă Pacea SA, astfel întradevăr e Liniște. Da, Ochii lui Dumnezeu se odihnesc peste Pământ și peste Popor, care a fost Creat de EL. Copii Săi vrea EL să-i Binecuvânteze, ca ei să devină o Binecuvântare.
Numai un Avertisment dă Dumnezeu: Nu vă faceți alți Dumnezei! Nu dați Loc pentru nimeni și nimic în Inimile voastre! Să fie numai Dumnezeu, Tatăl vostru, Rege și Guvernator!

Mulțumesc, Isuse Drag, TU ești un Rege minunat! TU TE îngrjești credincios de Poporul Tău, de Copii lui Dumnezeu. TU ne păzești și ne îngrijești. TU ne ești Totul; – Noi ne Închinăm Ție.

Advertisements