Îmi ridic ochii spre munţi…
De unde-mi va veni ajutorul?
Ajutorul îmi vine de la Domnul,
care a făcut cerurile și pământul.
Da, El nu va îngădui să ţi se clatine piciorul;
Cel ce te păzește nu va dormita.
Iată că nu dormitează, nici nu doarme
Cel ce păzește pe Israel.
Domnul este Păzitorul tău,
Domnul este umbra ta pe mâna ta cea dreaptă.
De aceea nu te va bate soarele ziua,
nici luna noaptea.
Domnul te va păzi de orice rău,
îţi va păzi sufletul.
Domnul te va păzi la plecare și la venire,
de acum și până în veac.
Psalmul 121

Acest Psalm este prea frumos! O Rugăciune minunată pentru Dimineața! Da, așa un Psalm pentru Micul Dejun este ca și Mana pentru Israeliteni.
Le putem avea în fiecare Dimineața, un astfel de Mic Dejun minunat! Noi nu conectăm Computerul ci mai degrabă, deschidem Biblia. Și înainte să mâncăm, citim un Psalm, ca și o Rugăciune. Cuvântul lui Dumnezeu va lucra în noi. Ani în șir am citit Pslamii, în fiecare Dimineața și de aceia le iubesc eu atât de mult. Eu cred, că am să încep din nou.
Dacă Psalmul e scurt, mai citesc una, iar dacă e pre lung, le impart.
Nici o Problemă, avem Libertatea să putem alege.
Nu există nici o constrângere la citirea Bibliei, numai este bine dacă, avem un mic Plan, ca nu aici și acolo pe apucate să citim; nu e bine, ne încurcă.
Eu am citit cu drag Psalmurile, chiar dacă nu mereu mea vorbit mie personal. Da, în dimineți sunt încă somnoros, și totuși Dumnezeu Lucrează în mine prin Cuvântul Său.
Minunat! Mulțumesc DOamne!
Și dacă omul vrea, poate și la amiază sua și seara o Bucățică din Evanghelii să citească despre Minunatul și Iubitul nostru DOmn, Isus Christos. Noi avem nevoie de aceste Informații despre Isus, ca nimeni să nu creadă că suntem neștiutori. Este bine să știn în CINE credem!
Astfel vom crește în Credință și Dumnezeu poate Lucra în noi.
Învingete, fuii puternic! Rupe cu orice Obișnuință și învață noi! EL te va Binecuvânta enorm și vei fii o Binecuvântare pentru altul.

Mulțumesc, Isuse Drag! Este mereu emoționant și emoționant, cu Tine împreună! Mulțumesc pentru Psalmi, pentru Rugăciunile Sfinților de altă dată! Ele mă-ntăresc și azi! Mulțumesc pentru Evanghelii, ele sunt emoționante și le pot pune în Folosul de fiecare Zii! Cu Tine pot să fiu fără Griji, și totuși e emoționant. Mulțumesc de prezența TA!!

Advertisements