„Avraam a crezut pe Dumnezeu, și aceasta i s-a socotit ca neprihănire.”
Romani 4, 3

De ce este nevoie, ca înaintea lui Dumnezeu să fim corecți? De ce avem nevoie, să fim Prieteni cu Dumnezeu? Cum primim noi Pacea, pe care o dă Dumnezeu? Când suntem noi una, în Harmonie cu Dumnezeu și cu mine?
Acesta este posibil, numai prin Credință. Credința nu este numai o Părere despre Dumnezeu sau altceva, ci Încrederea în EL, și ca să mă bazez pe EL și în EL. Această Credință pune Energia în mișcare pentru Fapte! Credința fără Fapte este o Credință moartă.
Avraam pleacă din toată Siguranța al Rudeniilor, din Siguranța Orașului și se duce pe und Drum necunoscut, spre o Țară necunoscută. El a avut numai Cuvântul lui Dumnezeu, asupra căruia se putea baza.
Chiar și Tatăl lui Terac trebuia să se mute în Canaan, dar el sa oprit pe jumătatea Drumului, și sa așezat comod în Haran. Dar Avraam sa dus mai departe spre Țara Promisiunii. Credința și Încrederea în Dumnezeu pune liber calea Energiei spre Curaj și Fapte.
Iertarea al lui Dumnezeu asupra Păcatelor noastre va fii eficace, numai dacă noi ne încredem asupra acestuia. Bucuria vine, numai dacă Inimile noastre le atașăm cu al Lui.
Faptele Credinței se întâmplă, de prima oară în noi. Noi ne hotărâm, dacă noi Credem în EL. Și această Credință așează Puterile Cerești în Realitate.
Numai după toate astea putem ieșii să facem Faptele Credinței. Misiune, Învățătură, Lucrare cu Copii în Biserică, toate merg, dacă Credința în noi este Realitate.
Fii numai curajos, ia-l pe Dumnezeu de Cuvânt pentru tine însuți! Fii și mai curajos și ia-l pe Dumnezeu de Cuvânt, în Faptele și Acțiunile tale! EL nu ne lasă nicicând, în urmă dezamăgiți.
EL lucrează Credința în noi, dacă noi vrem și dacă noi nu ne uităm mereu înapoi la nenorocirea noastră din trecut.
Ridică-ți Ochii la DOmnul, și ridică-te, încrede-te în EL și EL  va Lucra în tine și prin tine.

Mulțumesc Isus al meu, TU ești pentru mine cel mai bun Exemplu de Încredere și Credință. TU ai ascultat de Dumnezeu și EL Te-a ascultat.
Așa după cum TU, vreau și eu Viața mea să o dăruiesc lui Dumnezeu și să aparțin Lui. Eu vreau să mă-n cred Lui și Cuvântului Său.

Advertisements