Urechea mea auzise vorbindu-se de Tine;
dar acum ochiul meu Te-a văzut.
Iov 42, 5

Iov a avut de fapt, o Credință fermă, pe care pe parcursul Vieții sale la câștigat. Altfel nu era în stare să reziste la Suferințele sale. Prietenii nu lau înțeles, Soția ia sfătuit să se lase de Credință.
Totuși el sa ținut puternic de Dumnezeul său.
La Sfârșit, Dumnezeu se prezintă, și el a fost nevoit să spună:  Urechea mea auzise vorbindu-se de Tine; dar acum ochiul meu Te-a văzut. – Totul în Dumnezeu a văzut el nou; el a descoperit în Dumnezeu, totul nou. total alte Părți, a văzut totul curios, pentru Mărimea SA și Puterea SA. I se părea că Îl vedea de prima oară.
Astfel să fie și printre noi. Noi dorim pe Dumnezeu Să-l descoperim, mereu cu mai multe Fațade a Ființei Sale, mereu o altă Parte să vedem în EL. Noi nu vom reuși până să ajungem la un Sfârșit, dacă ne Uităm mereu la EL.
Câte Fațade are un Diamant! E greu de numărat. Și cum ea strălucește și sclipește! Se arată mereu nou.
Așa e cu Dumnezeu. Mereu Părți noi, și Trăsături de Caracter e de descoperit în EL. Mereu și din noi suntem noi fascinați de Ființa SA.
Dacă noi am știi totul despre Dumnezeu, ar fii plictisitoare Credința noastră și Citirea Bibliei și Rugăciuniile ar fii numai o Obligație și Muncă.
Dacă vrem Să-l cunoaștem, va devenii emoționat. Și dacă noi încercăm ca și Copii mici,cum recurge asta în Biblie, EL se Prezintă și se va arăta mereu nou; – și noi ne mirăm asupra Bunătății Sale și Mărimii Sale.
Dacă noi suntem în Situații Grele, EL ne va Surprinde prin Rezolvarea acestuia. Salvarea SA nu e nicicând imediat,  Căile Sale cu noi, sunt mereu diferite.
Ce mari sunt Cadourile Sale pentru noi! Nimeni nu primește același. Fiecare vede altceva. De aceia este foarte necesar, schimbarea de Experiențe între Frați și Surori. Ei văd Lucruri la Dumnezeu, pe care noi încă nu vedem. Ei ne ajută, ca Să-l înțelegem mai bine pe Dumnezeu.
Acest a Înțelege pe Dumnezeu înseamnă, ,,Privirea” Noi vrem să privim spre Dumnezeu, Să-l vedem după cum e EL! Nu cu părtinirea Theologiei și al Cărților, ci curat, fără rezerve, numai pe EL. EL este o Aventură, și noi vrem, Să-l descoperim! EL va avea mereu Surprize pentru noi.

Mulțumesc, Isus al meu! TU ești atââââât de mare! Eu nu te pot Imagina! Dar e frumos, să TE descoperim mereu nou, mereu cu noi Trăsături, mereu nou Recurs, mereu și totul nou! Da, este emoțional cu Tine! Ce mare e Harul Tău, Milostenia TA, Bunătatea TA! Neânfinită!!

Werbeanzeigen