Slujiţi-le cu bucurie, ca Domnului, iar nu oamenilor, căci ştiţi că fiecare, fie rob, fie slobod, va primi răsplată dela Domnul, după binele pe care -l va fi făcut.
Efeseni 6, 7-8

Dumnezeu nu uită, dacă noi am făcut un Bine. Toate cele Rele le uită EL, și nu le mai amintește. Dar cele Bune le scrie EL în Cartea SA, și noi vom primi o Compensare, da, și mai mare de o Compensare. Dumnezeu este prea generos, astfel EL dăruie cu Bucurie, vrea să ne dezmiere, și să fie cu noi în părtășie!
Chiar ca EL să fim și noi; – și în Viața de Muncă. Să-l criticăm pe Șef, nu e de noi.Noi trebuie să fim loiali față de el și de Firmă. Ce să creadă Domnul Isus Christos despre noi, dacă noi la Serviciu, facem să fie o Atmosferă mizerebilă? De ce să-l tragem la răspundere pe Șef pentru Greșelile lui, dacă și noi avem unele?!
Nouă ne este necesar să lucrăm în așa fel, parcă am lucra direct pentru Domnul Isus. Să facem totul spre Gloria SA. Desigur există uneori o Limită, dar aceștia sunt mai rare. A Minți sau a Înșela înspre Șef nu o facem, este clar. Și Moralul nostru sexual este la fel de Isus format și nu de Jurnale. Noi nu vrem nicidecum să fim față de Firmă ilegali, (furt)nici chiar dacă toți ceialalți sunt. Nu Telefon privat, nu Timbre, nu Diesel. Noi suntem Responsabili cu totul Domnului Isus și EL toate aceste le ia foarte serios. Câte Binecuvântări nu le primim, pentru că le făceam multe, de noi înșine?
Dar și Patronul să fie cu Oamenii săi drept, să nu taie din Salar, să fie prietenos, și calm, de parcă ar fii Domnul Isus care Lucrează pentru el. Altfel ar fii Lumea, dacă Muncitorul și Șeful ar proceda la fel ca Isus!
În Viața Profesională nu este mereu ușor, să fii un Creștin Pocăit. Dar cu Ajutorul Său este posibil. Și unde noi avem dezavantaje din pricina Numelui Său EL le va feace toate înspre Bine. Mai bine o Conștiință curată, decât o Friptură mare pe care nu la-m meritat. EL are o Rezolvare pentru toate Lucrurile, încredete în EL. La nevoie poți schimba Serviciul. Dar nu există nicăieri, un Paradis pentru Creștini în Viața Profesională. Peste tot e Păcat, se întîmplă multe greșeli, Șefii și ei sunt numai Oameni, și la fel și Lucrătorii sunt cu Greșeli, nu sunt ei ca Isus. Cu EL împreună reușim, ba chiar putem fii o Binecuvântare pentru alții!

Mulțumewsc Isuse Drag, TU nicicând nu mă uiți! La Serviciul meu, la fel TU ești Prezent, TE gândești la mine, mă ajuți, îmi dai Putere și Bucurie. Da, eu vreau să muncesc în așa fel, de parcă ași muncii pentru Tine personal. Eu vreau Să-ți aduc Slavă pe Numele Tău și nu Rușine prin iuțimea Limbii mele. Ajută-mă!!!

Werbeanzeigen