Nu este cuvântul Meu ca un foc, zice Domnul,
şi ca un ciocan care sfărâmă stânca?
Ieremia 23, 29

Da, așa este Cuvântul lui Dumnezeu. Noi nu le trăim așa Zilnic, dar noi le cunoaștem. Acesta este un Cuvânt, care ne atinge în Adâncul Inimii. Astfel știm noi că DOmnul a vorbit!
Și Zilnic observăm, dacă citim din Biblia, căci Cuvântul Său ne atinge. Nu mereu ca și un Ciocan, dar vom devenii mai sensibili și Dumnezeu nu are nevoie să foloseasccă mereu Ampflicator. Principalul e că noi vrem să auzim și nu ne astupăm Urechea la unele Cuvinte incomode! Acesta de fapt am învățat noi, prea bine. Dumnezeu vrea, ca noi prin Ascultare, Dragoste să ne apropiem de EL și să nu aibă nevoie de Ampflicator.
În Adunări se mai și plânge, pe când DOmnul Vorbește și Lucrează. Lacrimi de Bucurii sau adevărate Lacrimi de Tristețe, Dumnezeu Lucrează după cum vrea EL. Oamenii au nevoie de Tristețe, ca Dumnezeu să poată Lucra maideparte. Și uneori are EL Cuvinte de Eliberare, și Omul plânge de Bucurie. Uneori se întâmplă Vindecări prin Cuvântul Său și Boala va fii supusă Focului. EL are pentru fiecare Cuvântul corespunzător.
Este numai important ca noi să ascultăm cu atenție, ce vrea EL, ca și noi să putem să ne rugăm cu Oamenii. Unii sunt amenințați de Demoni, care nu sunt prezente, sau este lipsă de Autoritate Spirituală, ca ele să fie îndepărtate. Alții se roagă de toate, pe cae le-a auzit de la altul și astfel cred ei că va venii ajutorul.
Mai degrabă să ascultăm noi de Dumnezeu, ca să ne poată spune cele Perfecte Cuvinte, care ne ajută la Rugăciunea cuvenită.
Și să ne luăm Timp pentru Rugăciune. Altfel ne rugăm numai prin Cuvintele noastre personale. E mai bine dacă ascultăm de EL, ce este Voia SA! Astfel vor fii Semne și Minuni, va fii Cuvântul Său ca Ciocanul, care sfărâmă Stânci.
Să ne rugăm mai bine în Colectiv, pentru că unul va recunoaște Duhul rău, care chinuie Oamenii, și altul are să vadă de Vindecarea Interioară al Inimii, iar altul, are Darul să vindece Boli. Noi avem nevoie unul de altul!

Mulțumesc Isus al meu, TU ai un Cuvânt Puternic pentru noi! Ach, dacă nu aș fii uneori Surd și mai bine să ascult imediat de Tine! Iartă-mă TE rog, că eu am nevoie de multă Vreme să TE înțeleg! Ajută-mă, pe când mă rog pentru alți Oameni, să-nțeleg Cuvântul Tău! Pentru că Cuvintele Tale sunt Ciocane, ca pe unii să elibereze, face sănătos, și lasă să crească în Credință. TU ești bun cu noi!!

Werbeanzeigen