„Norodul acesta se apropie de Mine cu gura şi Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine.Degeaba Mă cinstesc ei, învăţând ca învăţături nişte porunci omeneşti.“
Matei 15, 8-9

Uneori mă urc pe Acoperișul Căsii, să curăț Hornul. Acesta îmi este un lucru în care nu mă simt de loc bine. Arfii bine să am o Scară cu Balustradă, de care ma-ș putea ține!
Așa asemănător e cu Legea: Noi nu ne simțim în siguranță și nu știm, cum să procedăm. Și aici găsim niște Legi importante, care omul ușor le poate efectua; – aici sunt Scările noastre cu Balustradă, de care ne ținem. Acesta să facă omul, cealaltă nu. Dacă omul poate să le împlinească, totul este în Ordine. Da, dacă ar fii toate astea așa ușoare!
Domnul Isus Chirstos ne pune total clar o Întrebare: Cum vrei să fii tu Mântuit? Vrei tu o Scară cu Balustradă sau vrei să mergi cu Mine Mână-n Mână? – Prin lege, atunci ești nevoit ca toate să le împlinești, nu ai voie să faci nici o Greșeală. Sau vrei prin Harul lui Isus. Atunci ești nevoit să trăești total în Har, înafară de orice Lege, numai în Mîna SA. Unii Creștini vor în ambele Părți. Ei îndeplinesc Legile și Regulile, care le au în Biserica lor și pe care ei lea-u creat, și totodată vor și Harul lui Isus.
Iertare, numai dacă ceva merge foarte rău.
Isus spune: Inimile noastre sunt rele fără Curățire. Inima are nevoie, să fie din Principiu nou. Toate Gândurile rele, Cuvinte și Fapte vin din Inimă. Numai dacă Duhul Domnului domnește acolo, vin Fructele Dumnezeiești și Gândurile noastre, Sentimentele, Vorbirea și Faptele vin în Armonie cu Gândurile Dumnezeiești.
Avem nevoie de Curățire contiunuu și Iertarea lui Isus! Sunt atâtea, care se ascund în adâncul Inimii: Mândrie, Amărăciune, Răzbunare, Critică …. Lista ar putea citită fără Sfârșit. Ce bucuros sunt, că eu în fiecare Dimineața pot lua Iertarea lui Isus! EL mă curăță în fiecare Dimineța din nou, de toate Gândurile false. EL împlinește în fiecare Dimineța de nou Inima mea cu Duhul Său! Și dacă eu cad din nou și nu fac după cum EL vrea, și am Gânduri și Sentimente greșite, încep din nou: TE rog DOamne, iartă, curăță și umple-mă cu Duhul Tău!
Numai Duhul Domnului Isus, care poate Lucra în Inimile noastre ne ocrotește de Capcanele al Legii, care omoară Credința și Harul. Numai Iertarea ne poate scăpa de Condamnare, al Legilor. Eu vreau să trăiesc! De aceia mă țin eu cu fermitate de Isus al meu cel Viu, da de Domnul Isus Christos!

Mulțumesc, Isus al meu, TU ai rupt puterea Legii. Eu nu mai sunt și nici nu voi mai fii condamnat de Lege! Acum pot să merg pe Calea mea cu Tine. Pentru că TU mă ierți și mă ierți și mă ierți. Numai TU singur ești Salvarea mea! Mulțumesc pentru Răbdarea TA cu mine!!

Werbeanzeigen