Voi cânta Domnului cât voi trăi,
voi lăuda pe Dumnezeul meu cât voi fi.
Fie plăcute Lui cuvintele mele!
Mă bucur de Domnul.
Psalm 104, 33-34

Ce rămâne? Nimic. Totul trece. Eu nu voi mai fii, Copii mei și ei vor înbătrânii, Casa se va învechii, Mașina va fii ruginită, Banni și ele trec …. totul este trecător. Chiar și Cuvintele, care eu le scriu. Și de fapt pentru ce se trudește Omul? Totul numai pentru Prezent, ca mie să-mi meargă bine?
Acesta îmi este insuficient, acesta, nu văd să fie Sensul Vieții.
Eu mă bucur că Dumnezeu este prezent! Fără EL nu ar fii posibilă Viața. Își aduce aminte mereu de mine. Numele meu este scrisă în Palma SA, astfel EL mereu își amintește de mine.
La EL nu sunt eu nicicând trecător. Mereu și în veci sunt eu la EL, așa ca și acum, Zilnic. Ach, acesta să fie Sigilul și Lupta mea: Să-l laud mereu, Să-i Cânt și să fiu în Părtășie cu EL!
EL este veșnic, și Părtășia mea cu EL, la fel veșnică. Totul ce fac, sensuri și lupte, sunt stocate la EL. Să-i fie Lui plăcut Sigilul meu!
Cuvintele mele, care le scriu, să aducă Roadă, care să fie văzute în Veșnicii și să fie pentru EL.
Rugăciunile mele vor avea Fruchte și eu am să văd Oamenii în Cer, pentru care eu ma-m rugat.
Părtășia mea cu Domnul are Roadă, acum și în Veșnicii.
Vremea pentru Facebook și Televizor nu au valoare pentru Veșnicii, ele sunt Timpuri risipite. Dar în Timpul în care am Părtășie cu DOmnul și cu Frații, sunt Timpuri bune investite! Acesta este Sensul Vieții: Părtășie; – cu EL și cu Frații!
Dacă eu sunt afară și privesc Cerul și Stelele, Florile, Vântul, Păsării și Norii, Îl laud pe EL, mă bucur cu EL și cu Creația SA. Astfel este Armonie. Da, acesta este Ținta mea: Armonie, Sens în Viață, Munca pentru Veșnicii …. Și EL se gândește la mine. Ce bine e așa! Astfel pot eu să merg bucuros pe Calea mea!

Mulțumesc Isuse Drag, cu Tine Viața are un Sens, Țintă și Armonie! Acum domnește Bucuria, acolo unde în trecut a fost Depresiune și Apatie. TU ai meritul la Închinare, TU ai meritul, ca eu să Îți dăruiesc Viața mea!

Werbeanzeigen