Când S-a apropiat de cetate şi a văzut-o, Isus a plâns pentru ea şi a zis: „Dacă ai fi cunoscut şi tu, măcar în această zi, lucrurile care puteau să-ţi dea pacea! Dar acum, ele sunt ascunse de ochii tăi.“
Luca 19, 41- 42

… ce aduce Pacea; – astea sunt Vorbele lui Isus. Ce ne aduce nouă Pacea?
Am cunoscut o Femeie, care cu toate Mijloacele posibile a vrut să primească o Locuință, și a și primit. Ea a primit de fapt Locuința, dar nu și Pace. Cu ce multă trudă ea sa luptat, cu toate Mijloacele, care Legea permite, dar Pacea nu i sa dat. Ceva Răzbunare, a jucat și ea un Rol. Ea nu putea să se încredințeze lui Isus și să se retragă de Dreptatea ei personală. Domnul Isus Christos ia promis, ca EL se va îngriji de ea. Nu, ea sa obligat ca să se îngrijească ea de Drepturile ei; – și lea primit. Dar Pacea nu i sa atașat.
Ierusalimul Îl iubea pe Isus, pe când EL făcea Minuni. Orașul a iubit Vorbele Sale. Dar Afirmația lui Isus: EU sunt Mesia, nu lau acceptat. Ei au vrut ca ei înșiși să hotărească, cum să fie Salvarea și că cine să fie Salvatorul. Omul sa depus de el singur în Punctul de Mijloc și el a vrut să decidă ce este bun sau rău.
Recunoști tu, ce îți aduce Pacea? Numai Siguranța la Inima lui Isus, aduce Pace. Nu Dreptatea noastră asupra unora, nu Prosperitatea, nu Hobbyurile, nu un alt Om, numai Isus de unul singur, crează Adâncimea Inimii și aduce Pace.
De ce ne este atât de greu să urmăm Calea SA? Pentru că Încrederea înspre EL ne lipsește. De unde și ar putea să vină?
Ea crește, dacă noi Îi suntem Ascultători, și mergem pe Calea SA, dacă noi Îl căutăm și folosim Timp cu EL.
Dacă noi Îl recunoaștem și vedem, cum e de fapt EL, crește Încrederea. Apoi ni se poate întâmpla și ceva Nedrept, pentru că EL este Pacea noastră și EL va face eventualele pierderi din nou înspre bine. EL este Pacea nostră! – și nimeni altul.

Mulțumesc Isus al meu, TU te îngrijești de mine! Ție mă pot eu încredința, Cuvintele Tale le pot crede! Iartă, acolo unde eu de Frică nu am mers pe Calea TA, ci am căutat ca Dreptatea mea. Azi știu, era mai bine să ascult de Tine. Ajută, ca să pot învăța asupra acestora. TU ești bun cu mine!

Werbeanzeigen