Apoi, în pustie, ai văzut că Domnul, Dumnezeul tău, te-a purtat* cum poartă un om pe fiul său, pe tot drumul pe care l-aţi făcut până la sosirea voastră în locul acesta.
Deuteronom 1, 31

Acum eu sunt bătrân și gri. Dar pot să documentez: Dumnezeu ma purtat până la Locul acesta, până-n Ziua de azi. Nu a fost de loc ușor, dar EL ma purtat! – așa știu eu azi.
În trecut făceam totul de unul singur, cu toate Greutțile, eram nevoit să mă descurc. Dar azi știu: DOmnul ma ajutat, altfel nu eram capabil să le fac. Și eu Laud pe DOmnul meu, că EL cu atâta Răbdare a fost înspre mine și este și acum! Eu nu pot înțelege Dragostea și Credincioșia SA nicicând. Eu am fost mereu un indisciplinat, înfumurat și uneori și autocompătimitor, Copil al lui Dumnezeu. Totuși Tatăl ma purtat. Aceste este un Har adevărat, și numai Har, și nicidecum un pic măcar, Meritul meu!
Dragostea Tatălui este întradevăr de neânțeles. EL ne poartă ca un Tată pe Fiul său, prin Valurile Apelor, care vor să ne ia cu el. EL ne salvează din Foc, Ape, și din alte Catastrofe. EL ține Mâna SA asupra noastră, dacă Moartea  vrea să ne ia. EL ne avertizează din Timp, ca să putem scăpa. EL ne umple cu Cadouri. EL aude micile, slabe, uneori copilăreasca Rugăciune. EL ține cu noi, Își ține Credincioșia, măcar că noi suntem uneori ca și Copil de trei ani, sfidând, ștanțând cu piciorul. EL este un adevărat Tată.
Chiar dacă noi Ani întregi am fost pe Cale falsă, EL are milă din nou cu noi, în așa fel ca Tatăl a avut cu Fiul Rispitor în Biblie. ( Luca 15, 11-32 ).
EL ne urmărește, ne caută ca și Păstorul cu Oaia pierdută. EL nu se uită, dacă noi din vina noastră am făcut Datorii și că suntem în Mizerie; – EL ajută imediat, fără vreo Întrebare.
Ach dacă noi pe acest Tată puteam Să-l slăvim și Să-l iubim mai de înainte. Ce multe face EL,  mereu pentru noi!!! Înainte de toate EL ține cu noi, în toate împrejurimile: EL stă lângă mine, mă ține în Credincioșia SA și uită toate Fărădelegile mele, care eu le-am produs. Unde există pe acest Pământ un astfel de Tată? Ce bine, că eu sunt Copilul Său!

O Tată, eu vreau Să-ți mulțumesc pentru Credincioșia TA! Ce ar fii cu mine fără de Tine?? TU ești mereu bun cu mine, ai milă de mine, uiți toate Jocurile mele suplimentare, și TU mă ai pe mine peste Măsură și Sfârșit în Dragostea TA. Mulțumesc pentru Răbdarea TA! TU ești întradevăr un Tată adevărat, așa pe care unii de loc nu-l cunosc. Mulțumesc pentru prezența TA!!

Werbeanzeigen