„Se poate* lua prada celui puternic?
Şi poate să scape cel prins din prinsoare?” –
„Da, zice Domnul, prada celui puternic îi va fi luată
şi cel prins de asupritor va scăpa,
căci Eu voi lupta împotriva vrăjmaşilor tăi
şi voi scăpa pe fiii tăi.
Isaia 49, 24-25

Domnul a Eliberat odată Poporul Său. În trecut a fost acesta în Egipt în Robie. Ei au fost nevoiți să muincească ca și Sclavi, Vaiul lor și Strigătul lor de Ajutor a făcut ca DOmnul să coboare în Persoană, ca să Ajute poporul Său. EL ia scos ca și prin Minune din Egipt în Libertate.
Lui nu ia fost greu să facă asta, în trecut. Și exact așa este și azi, nu Îi este greu, să-i scape pe al Lui și să-i mântuie.EL nu acționează imediat, la primele mici Dureri.Ne curajează de prima dată, doar nu suntem mici bebeluși care se vaiătă mereu. Dar EL niciodată nu întârzie. Mereu vine punctual!! Apoi, EL vine cu Putere, și eliberează Copii Săi!
Cei care deja de mult suntem Creștini Pocăiți, Mărturisim că deseori ne-a salvat din starea de Plâns ,din cea fără de Nădejde. Lui ne putem cu adevărat încredința.Numai că noi, uneori lăsăm capetele în jos, de parcă nu ar există Dumnezeu, sau că Dușmanul ar fii mai în Putere, și Problemele ar fii prea mari.
Inamicului îi place să ne convingă, că noi suntem vinovați de Stare. Noi ne-am atașat lui, și acum să ne descurcăm noi. Dar nu este astfel. Dumnezeu este un bun, dăruitor, răbdător și Credincios Tată. EL nu ne întreabă de Datorii! EL Datoria ta le-a plătit în urmă cu 2000 de Ani! De aceia, nu vede EL diferență, dacă tu sau altul a comis Păcatul, Datoria. EL vine salvează, dacă cineva Îl cheamă!
Numai că uneori, noi mergem pe Căile noastre, cu toate că știm, că Dumnezeu vrea cu totul altceva de la noi. Da, ne lasă EL uneori să fugim, până când nu mai putem. Dacă noi în sfârșit recunoaștem, că Înțelepciunea nostră, este Limitată și astfel ne adresăm Lui, Aceluia care mereu are o Soluție de rezolvare, a Problemelor noastre. – Noi ne încredem în EL cam puțin, pentru că noi nu Îl cunoaștem îndeajuns.

Mulțumesc, Isuse Drag! TU de unul singur ești Rezolvarea Problemelor mele! Chiar dacă mii de Dușmani mă cuprind, dacă Griji și Frică ar fii mari ca un Munte: TU ești mereu mai Puternic, TU ești Credincios, TU și faci, cea ce TU promiți! Da, DOamne, eu mă încredințezi Ție, și aștept Salvarea TA!

Werbeanzeigen