Dar, la cuvântul Tău, voi arunca mrejele!
Luca 5, 5

Petru, toată Noaptea a încercat să prindă Pești și nu a reușit. Apoi a venit Domnul Isus Christos Dimineața, și ia spus: ,,Să se depărteze puțin de la Țărm, ca toată Lumea Să-l poată auzi!” Petru a făcut așa după cum ia cerut DOmnul. După Vorbirea SA Isus ia mai spus: „Depărteaz-o la adânc şi aruncaţi-vă mrejele pentru pescuire!“ Petru sa gândit, toată Noaptea am încercat și nu am prins nimic, dar dacă TU spui, am să fac așa.
Petru a fost un Pescar experimentat. Înțelesul lui ia zis: Dacă Noaptea nu sunt Pești, Ziua nicidecum. Dar el La auzit și la văzut pe Isus. Cu toată Motivația deci a încercat încă odată și a aruncat Mrejele, numai pentru că Isus ia spus, și că el sa Încrezut în EL (Sau a fost acesta numai un Test?).
Petru sa gândit, nu e un risc mare. Dar el a și văzut Bătaia de joc al Oamenilor: Ziua să prinzi Pește, nu este prea posibil! Este o Nebunie!!
BIneânțeles că a crezut așa că se va face de Râs. Dar totuși Încrederea în Isus a învins, și el a încercat din nou. El a mers cu Vorbirea lui Isus, cu Încrederea sa minimă și a prins o Mreajmă plină de Pești. A fost așa plin, că nicicând nu a fost până acum. Uimit a căzut la Picioarele lui Isus, pentru că el a recunoscut: Isus a fost DOmnul peste Pești și Mare. DOamne, dute te rog de la mine, pentru că eu sunt un Om Păcătos!
Isus dorește, ca noi să recunoaștem, că noi chiar și Lucrurile cele care par imposibile, să le apucăm. EL nu vrea, ca noi să avem griji în Chemarea noastră Bună și de aceia, ce vorbesc Oamenii. EL dorește Încrederea noastră în cele mici și mari și la Lucruri concrete. Noi să așezăm totul pe o Carte în Încredere și prin DRagoste față de DOmnul.
Petru a aruncat Înțelesul său din Vapor și a făcut cea ce Isus ia spus. Și Plata a fost princiară!
Și noi? Ne așezăm pe Canapea și judecăm peste Munca altuia, sau mergem și noi afară, ascultând de Cuvântul Său și mergem și noi la pescuit? Lumea așteaptă Răspunsul nostru!

Oh Isuse Drag, eu vreau Să-ți fiu ascultător și să ies îndrăzneț! Da, este așa că mă rețin foarte multe. Vreau să le numesc toate astea Înțelesul meu, Vederea mea etc. Dar eu știu, TU poți peste toate să Învingi. DOamne, sunt aici, trimite-mă!

Advertisements