De fapt, Hristos m-a trimis nu să botez, ci să propovăduiesc Evanghelia: nu cu înţelepciunea vorbirii, ca nu cumva crucea lui Hristos să fie făcută zadarnică.
1. Corinteni 1, 17

De un Timp, am auzit Discuții asupra Ordinelor de Cimitir. Ce de complicat e totul! – mă gândeam.
Și eu naivul Om am crezut, dacă omul moare, va fii îngropat și sa terminat. Nuuu, sunt Ordine și Cărți întregi. Na, mă gândeam, și Theologii au ceva de Lucru …
Dar în Biblie, totul și mereu e foarte simplu. Așa de simplu, încât toți Oamenii o pot înțelege. Numai Bisericile leau făcut de neânțeles, și Kilometri de lungi Cărți sunt scrise, pe care omul normal nu le poate înțelege!
Toate, ce unui Om normal este clar, nu e nevoie să fie scris în Ordinele de Cimitir. De Exemplu. dacă Gheața e alunecoasă și omul să aibă grijă, sau să nu intre cu Bicicleta sau Motorbicicleta în Cimitir. Sau să nu se facă Partyuri de Grill dacă e o Manifestație de Înmormântare ….
Și cum să fie Oamenii îngropați, cu privirea la Răsărit, de unde răsare Soarele, pentru DOmnul este indiferent. Dacă EL va venii, este indiferent că tu ești cu fața la Răsărit sau la West, sau că ești îngropat la Urne sau anonym sau în Mare sau la Hiroșima unde Atomul a omorât mulți,: EL te va chema, EL va chema pe toți Credincioșii Săi, și ei vor ieșii într-un alt Corp!
Nici unul nu va fii uitat! Ei vor zbura prin Aer la iubitul lor DOmn. Și acei, care încă trăiesc, dacă DOmnul vine, la fel se vor transforma, vor primi un Corp nou și vor fii una cu EL. EL nu are Probleme cu Ordinele! EL va chema și toți vor auzii.
Numai acei Săraci, care nu au crezut în EL, vor rămâne în Gropi. Ei vor fii uitați de EL. Și vor fii în multe Gropi de-al Bisericilor neatinși. Aceștia sunt Membrii al Bisericilor, care nu au Credința în EL. Și acolo, unde așa numiți Necredincioși, Păcătoși, și Sinucigași sunt, etc. alăturați sunt culcați, acolo vor fii unele Gropi goale. Ce minunat, plin de Har și Atotputernic este DOmnul nostru!

Mulțumesc Isus al meu, pentru Biblie. Cuvântul Tău! Aici toate sunt minunate, simple, și ghenial scrise. TU ai pentru toate o bună, practică, simplă Rezolvare! TU ești minunat, simplu și totuși misterios, strălucitor și nemaipomenit de mare! TU ești DOmnul!!

Advertisements