Cei ce seamănă cu lacrimi
vor secera cu cântări de veselie.
Cel ce umblă plângând,
când aruncă sămânţa,
se întoarce cu veselie
când îşi strânge snopii.
Psalm 126, 5f

Isus spune să venim la EL cu Lacrimile și Greutățiile, Nenorocirile  noastre; – EL vrea toate să le ia asupra SA. Ele să rămână pe Cruce!
Noi putem să Plângem la EL, să ne aplecăm Capetele pe Umărul Tare al Său, și Lui toate să le explicăm,ce ne mișcă și ce Nevoi avem. Lui Îi place dacă noi apelăm cu toate la EL!
Totuși noi facem uneori Greșeala, venim la EL și plecăm cam repede. Noi nu am primit încă nimica, pentru Nevoile noastre și Grijile noastre, și totuși plecăm de la DomulIsusChristos.
Nu Îi lăsăm Timp să ne Mângâie sau să ne Îmbărbăteze. Ne grăbim sau nu avem Încredere în EL, sau nu putem suporta Tăcerea.
Este cu mult mai bine, să ne așezăm la Picioarele Sale și să tăcem, până când EL ne dă Cuvântul și ne-a mângâiat. Este nevoie, ca să ne Ținem tare de Cuvântul Său, pentru Zilele următoare, ca noi să nu le discutăm și să le bârfim mereu.
Lui Îi este o Bucurie, ca să ne ajute și să ne mângție în Nevoi. Și cea ce ne spune îin Timpul de Liniște, EL desigur o va și face; – pentru că EL este DOmnul!
Observ, pe când Rugăciunea se pătrunde. Astfel se produce după Griji, Bucurie. Apoi încep Să-l Slăvesc pe DOmnul și Lui să-i mulțumesc, și devin Bucuros și Problemele sunt desigur rezolvate de EL. Mă țin tare de Cuvăntul Său și nu vreau să mai discut asupra acestuia! Dacă este saui nu real sau dacă DOmnul poate să facă, dacă Timpul este deja coaptă și aceste Întrebări sunt toate Lucrurile Sale, și nu ale mele. EL este DOmnul!
Da Grijile mele se transformă în Bucurii, Lacrimile în Jubilare, și eu pot să aduc Snopii Credinței.
EL este DOmnul!

Mulțumesc Isuse Drag, Tu îmi vrei numai binele! TU ești pur și simplu Minunat! TU îmi asculți Grijile și Lacrimile mele sunt la Tine de valoare. Ție Îți face plăcere să mă mângâi și să mă Îmbărbătezi. Dacă noi în Credință ne adresăm Ție, Inima TA va fii Milostivă și Tu începi Acțiunea pentru noi. TU ești un DOmn minunat!

Advertisements