Căci cel nenorocit nu este uitat pe vecie,
nădejdea celor sărmani nu piere pe vecie.
Psalm 9, 18

Uneori se pare că în Viață merge totul strâmb, parcă mereu ar fii învingător Chaosul, parcă totul este în zadar.
Dacă cineva astfel să gândește, acela nu și-a făcut Calculele cu Dumnezeu. EL este Judecătorul drept. EL are Milostenia cu cei săraci, care ici și colo sunt întoarse de cei Puternici. EL a stabilit o Limită și al Neadevărului.
Pe când Poporul Său a fost sub apăsare în Egipt și mereu au strigat după Ajutor, EL a auzit și cu o mare Milă sa întors înspre Poprul Său. EL nu a explicat cum vrea să îi scape, pentru că ei nu au înțeles și nu au crezut.Totuși Planul Său EL la îndeplinit și a salvat Poporul Său din Robie, EL ia condus prin Marea Roșie. Cine ar fii reușit, să gândească un astfel de Rezolvare? Numai Dumnezeu a reușit să aibă un astfel de Idee.
Și cu Tine ar fi la fel: EL are o Rezolvare pentru Tine, cea ce Tu nu ai avut până-n prezent. O Rezolvare, Salvare, care este pe deplin înafara  Gândurilor Tale. EL a pregătit o Cale bună pentru Tine!
De aceia dorim noi să ne revărsăm Inimile înaintea SA și imediat să trecem la Mulțumire. Că numai acesta arată cel mai bine Încrederea noastră în EL, deci, Mulțumirea.
Noi nu vrem să Îl părăsim și să devenim necurajoși. Noi nu vrem să fim indiferenți și să trăim fără Țintă. Nădejdea noastră este DOmnul, care a făcut Cerurile și Pământul. EL este puternic, răbdător, milostiv și plin de Har.
EL te-a salvat, El te-a chemat pe Nume; Tu ești al Lui! EL are un Plan minunat cu tine, pe care EL o va îndeplini. Încrede-te în EL din nou! Și să fii în Pace că EL este cu Tine. EL cunoaște toate neajunsurile și EL este cu tine în Nevoi. EL mângâie, te Îmbărbătează, dă Nădejde, ba chiar în Timpul Nevoilor îți dă Bucurie. EL este un DOmn minunat!

Da, DOamne, eu vreau să mă încred în Tine, chiar dacă multe sunt împotrivă. Eu nu vreau să arăt Descurajare și să aparțin celor fără Nădejde. Nu, eu vreau să Cred în Tine, pentru că TU îmi vrei numai binele și că TU, mă vei Salva ca prin minune!

Advertisements