…. ci aţi primit un duh de înfiere care ne face să strigăm: „Ava!, adică: Tată!“
Romani 8, 15

Ești tu un Copil al lui Dumnezeu? El este Tatăl tău? De unde poți să știi asta?
Unii răspund: Așa stă în Biblie. Da, așa este. Dar credem noi toate, care sunt undeva scrise? Sar putea să ne convingă, și noi ne atașăm acestei Păreri, dar în Inimă, din această privință nu o știm.
Mama mea, nu mi-a arătat la Nașterea mea Certificatul de Naștere și să fii spus: Aici este scris, că eu sunt Mama ta. Nu, că ea este Mama mea, am știut eu din Inimă, nu era nevoie să mi-o spună.
Așa e cu Tatăl nostru Ceresc. Noi știm asta, sau nu suntem. Stă adânc în Inimile noastre, această Cunoștiință: EL îmi este Tatăl meu iubit. Acesta este Lucrarea Duhului Sfânt, de noi singuri nu puteam noi să credem. Această Cunoștiință în noi este sigură, puternică, de neînvins, dar nedocumentară. Numai pe când Păcatul din nou ne atrage, această Cunoștiință dispare. Astfel suntem nevoiți foarte repede să ne întoarcem, să cerem Iertare, și pe Domnul Isus Christos Să-l chemăm să fie Rege din nou în Inimile noastre.
După cum noi vorbim cu Dumnezeu, ne este un Semn, ce fel de Relație avem noi cu EL. Suntem noi evlavioși, EL este DOmnul, Maiestatul. Și Vorbirea noastră este prea sfântă în Rugăciune. Suntem noi Copii de Dumnezeu, vorbim noi neobligați și liberi, iubindu-l pe EL!!
Un alt Semn de Relație cu Dumnezeu este Teama. Dacă eu mă tem de Dumnezeu, dacă eu Îl văd ca pe Judecătorul meu, dacă eu am o Conoștiiță rea înspre EL, astfel eu nu sunt Copilul Său. Pentru că dacă eu ca Viță de Vie sunt crescut în ea, astefl se scurge Sucul Vieții prin Duhul Sfânt. Și se toarnă Dragostea lui Dumnezeu în Inima mea. Această Dragoste supradimensionată, respinge Frica. De ce mia-r fii frică de Acela care mă iubește atât de mult??
Așa este această neobligată, bucuroasă Relație înspre Dumnezeu în mine o Lucrare al Duhului Sfânt. Ea face asta posibil!
În Rugăciune dorim noi să chemăm Duhul Sfânt, lui Isus și Tatăl să arătăm, Dragostea, care are Tatăl înspre noi. Noi vrem Să-l invităm pe Isus, să fie DOmn al Inimii noastre. Noi dorim această Viață Nouă!!

Mulțumesc, Isuse Drag, TU ai făcut Calea liberă înspre Tatăl, prin Cruce și prin Iertare! TU îmi adresezi mie Duhul Tău Sfânt, care mă ajută clar ce dorește Dumnezeu de la mine. Da, eu vreau Duhul Sfânt în Inima mea! Eu vreau să TE iubesc și să fiu iubit de Tine! Eu vreau să fiu un Copil de Dumnezeu!!

Advertisements