Totuşi Domnul aşteaptă să Se milostivească de voi
şi Se va scula să vă dea îndurare
Isaia 30, 18

Harul este un Dar, Afecțiune și Dragoste în orice punct de vedere pentru un Om. Cuvântul vechi, Omagiu poate să explice acest Har.
Harul este deasupra Lucrurilor prea Concrete: Mântuirea din Concrete Păcate, Eliberarea din Puterea Întunericului și de Gândurile negative, Viață nouă din Moarte și Daruri, Grijă, Apărare în Situații concrete.
Harul este cuprinzător și se arată în Lucruri concrete.
Dumnezeu se întoarce înspre noi, EL are o mare Afecțiune pentru noi, EL ne iubește! Acesta din urmă, este greu de înțeles pentru mulți, pentru că ei se gîndesc prea negativ. Dumnezeu vrea să le vindece Inimile, ca prin Dragostea SA, să se poată primii Harul Său.
Harul este de nemeritat. Dacă ar fii de meritat, ar fii Plată și nu Har. Dar cine ar puta plătii pentru Păcatele sale? Cine poate să se răscumpere din Datoriile sale, Moarte, Întunerec, Dependențe? Cine ar putea să le merite? Nimeni, și totuși încearcă unii Oameni. Ei se trudesc, ei postesc și se roagă,ca Dumnezeu să-i asculte Rugăciunile. Dar Dumnezeu nu vrea, ca noi în sfârșit să spunem: Rugăciunea mea a fost atât de bună, încât Dumnezeu a auzit, sau că: Eu am postit până când Dumnezeu a făcut după Voia mea. Acest, Eu-să-Merit- a Vrea, la noi e prea extins, și Harul nu mai are Spațiu. Dumnezeu nu ascultă la Încercările noastre, ca pe El să-l putem influența, sau să-l  convingem sau să ne târguim cu EL. EL este deasupra tuturor acestora și așteaptă, până când EL, Harul Său poate să arate, Harul de absolut nemeritat.
Cunoști tu Povestea cu ,,Micuțul Domn? Micul Băiat a dus Inima tare de Piatră al Bunicului, la topit și el a început, omenește împotriva Subiectelor sale să se târguiască. Dumnezeu nu este un Dumnezeu cu o Inimă împietrită ca acelui Bunic, Lui îi place să fie Milostiv și plin de Har! Dacă noi am fii ca acel mic Băiețaș, fără merite personale, Încredere în Domnul Isus Christos,- cum ar putea EL să nu ne asculte?
Acesta nu depinde de Rugăciunile Lungi, dar ea poate să depindă de, dacă noi din toată Inima vorbim. Ea poate fii scurtă, doar în Biblie sunt multe puternice Rugăciuni, care sunt prea, prea scurte. Noi nu avem nevoie neparat de Condiții generale pentru Cerințele noastre, nu 3 Ore Non-Stop-Meditație-Rugăciune în Genunchi, poate chiar pe Podea cu Grăunțe …. Nu, acei numiți Sfinți, care numai se întorc pe aici și colo și se roagă dar nu vor să muncească, nu prea sunt plăcute de DOmnul …. Lui o rugăciune între timp de spălat Vasele, la Coasă. sau la Muls este corespunsătoare. Lui Îi place să fim cu EL împreună!!

Mulțumesc Isuse Drag, TU îmi asculți Rugăciunea!!!!!!!!!

Advertisements