Eu – zice Domnul
– te voi învăţa şi-ţi voi arăta
calea pe care trebuie s-o urmezi,
te voi sfătui şi voi avea privirea
îndreptată asupra ta.
Psalm 32, 8

Ce bine îmi face asta! Sunt într-o Situație grea și nu știu încotro să merg, apoi acest Verset Dumnezeesc, personal mie!
Am fost mângâiat: EL este și pe mai departe DOmnul!
EL mă conduce, chiar și atunci când hotărârea mea ar fii falsă; – EL mă corectează. EL îmi dă o Privire, Putere, Înțelepciune și Recunoaștere în Situații grele. Întrebarea înspre mine este mereu același: Vreau eu să merg pe Căile Sale sau fac Compromise?
De aceia sunt nevoit să am cu EL un Contact strâns, ca eu să pot cunoaște Calea SA, Propunerile Sale să le ascult, și să nu mă pierd în Compromise false, care au un sfârșit rău.
Ce frumos, că pot să mă las cu încredere: și voi avea privirea îndreptată asupra ta.
EL mă are în Privirea SA, și are grijă să nu merg pe căi greșite. EL mă păzește, ca nimeni să nu îmi facă vre-un Rău. EL a stabilit peste toate o Limită. EL vrea numai Bine pentru mine și nu Rău. Ținta SA cu mine este, Libertate, Bucurie, Pace și nu Legături, Depresie, Sentimente de Vinovăție, Neliniște și Frică.
EL vrea să-mi dea Sfatul: Să rămân în liniște, să citesc Cuvântul Său și să las să-și facă Cuvântul efect, în Inimă. Eu vreau să mă plimb cu EL, să vorbesc cu EL, Să-l ascult, să dau atenție Gândurilor Sale. Eu nu vreau ca acest Sentiment de Siguranță în EL, să o pierd din nou, ci să mă țin de ea și să păstrez cea ce am. Pacea SA să mă guverneze! Da, eu vreau să merg pe Calea SA!
Psalmul, continue mai departe cu un Avertisment, care din păcate mereu mă atinge. Dar Nădăjduiec ca Experiența și Greșelile vor face ca să devin înțelept!
Versetele 9-10 din Psalmul 32,: Nu fiţi ca un cal sau ca un catâr fără pricepere, pe care-i struneşti cu un frâu şi o zăbală cu care-i legi, ca să nu se apropie de tine. De multe dureri are parte cel rău, dar cel ce se încrede în Domnul este înconjurat cu îndurarea Lui.

Mulțumesc Isus al meu, în Mâna TA îmi las Calea Vieții. TU ai o Privire asupra mea  și eu mă-n cred în Tine. TU ești Dumnezeul care mă iubește!!!

Advertisements