Îngerul Domnului i S’a arătat într’o flacără de foc, care ieşea din mijlocul unui rug. Moise s’a uitat; şi iată că rugul era tot un foc, şi rugul nu se mistuia deloc. 
Exod 3, 2

Moise era în Pustie și a păstorit Oile Socrului său; – patruzeci de Ani Păstor de Oi …..
este Rău pentru un Prinț! Dar Dumnezeu a avut Răbdare cu el, și îl Forma în această perioadă de Pustie. Deci de-acum DOmnul și-a îndeplinit Scopul cu el, și i sa arătat într-un Rug în Flăcări și la chemat pe Moise, să elibereze Poporul lui Israel.
DOmnul era în Rug, nu …. EL era în Foc, care ardea Rugul. Dumnezeu este Foc! În mai multe Locuri, citim în Biblie că Dumnezeu este Foc, că EL trimite Foc, căci Cuvintele Sale sunt Foc.
Dacă Dumnezeu în tine Și-a însușit un Loc, este ca și Focul; – EL va arde tot ce este Necinstit. Te va curăța de toate Mizeriile. Te va umple cu Căldură și Curaj, cu Putere și Determinare. Focul Dumnezeiesc este bun!!
Dacă Dumnezeu aruncă Foc pe Pământ, este sau ca și în Sodoma și Gomora, sau este Focul Credinței și al Trezirii, așa ca și în Indonezia, sau Wales sau la Isus-Peoples (Poporul lui Isus).
Cum să vină Focul Dumnezeiesc la tine? Vrei tu să reziști în curățirea Focului Judecății? Apoi să primești Focul Entuziasmului și al Bucuriei?
Vrei tu să ardă totul, cea ce stă în Calea DOmnului, indiferent că e Mizerie sau ceva în general acceptat? Egal dacă e Păcat sau Fapte bune? Toate pot fii Obstacole pentru Isus; – cel Bun este Inamicul celui și mai Bun!
Vrei tu Focul Duhului Sfânt? Apoi vei arde pentru Isus. Ea nu te va mistui, așa după cum Rugul nu a fost mistuit; – fii fără Frică de EL și de Lucrările Sale!
Fă ca și Moise, dute în Pustie, în Singurătate, dute acolo, unde nimeni nu te poate deranja. Revarsă-ți Inima în Fața DOmnului și Lasă lui Totul. Spunei mereu toate Dorințele tale: DOamne, eu vreau Să-ți aparțin, eu vreau să fiu Prezent pentru Tine, pentru că eu TE iubesc, numai pe Tine singur. TE rog umple-mă cu Focul Credinței și al Duhului Sfânt! TE rog curăță-mă! TE rog, folosește-mă!
Și așteaptă, până când DOmnul te va umple și te va trimite. EL va face.

Da Isuse, Focul Tău e bun! Ea arde totul, cea ce nu este destul de bun, și ea arde în mine singur, pentru Tine. Onoarea mea este un nimic, dar toate Preaslăvirile să fie ale Tale! Pentru că TU ești Salvatorul, Păstorul cel Bun, minunatul Rege al Păcii, Mântuitorul și Eliberatorul, minunatul Sfătuitor … oh DOamne, TU ești totul pentru mine!