„Fiule“, i-a zis tatăl, „tu întotdeauna eşti cu mine şi tot ce am eu este al tău.
Luca 15, 31

A fost odată o Măimuță, cărui îi era Foame. Eu iam întins o Banană și el a vrut să o aibă. Dar nu a reușit! Avea de fapt o Creangă în Mână. Ori de câte ori a încercat, cu Mâna plină, nu a reușit. Așa că a rămas Flămând, și cu Creanga în Mână. Săracul, Nebunul, Măimuță!!
Astfel este Motivul la noi Creștini, pentru care noi nu avem destulă Bogăție Cerească. Noi suntem,,Măimuțe”. Noi nu vrem să lăsăm ce avem, și să primim, cea ce Tatăl nostru are pentru noi. Este ceva Nebunesc!
Noi știm că la Dumnezeu sunt toate Bogățiile. Nu  numai Răbdare, Înțelepciune și Milostenie, ci și Bogății, Dolari, Aur, Diamant, și Argint. Dacă Corie ten Boom, nu avea bani de Călătorie, a avut părerea că Dumnezeu trebuie să vândă o Vacă. Și cumva, oarecum a primit totuși Banii, de care avea nevoie. Dumnezeu nu este om, EL nu e zgârcit, economicos, sau cărpănos! EL este darnic, dă mai mult peste nevoi, se îngrijește de noi, fără Sfârșit e Dragoste SA. Cerul Său, este plină cu Lucruri, de care noi avem nevoie! Noi trebuie numai să le luăm …
DOmnul Isus, spune deseori, să predăm noi Avuturile noastre, ba chiar noi pe noi înșine să ne predăm, și să o ducem la moarte (Eul) Unii își dau Zecuiala și li se pare greu. Dar isus vrea cu mult mai mult: EL vrea totul!
Nu numai Inima ta,ci chiar și Portmoneul tău! – Pentru că EL știe: Dacă tu nu le predai, și te ții de ele, nu ai Loc pentru Bogățiile Sale. Noi ne imaginăm pe Dumnezeu, cam așa după cum suntem noi. Dar Dumnezeu dorește ca noi să fim ca EL. Generoși, fără Griji, fără Limite, plini de Credință și Nădejde, milostivi, nu micuți ….. EL e minunat.
EL este Darnic cu mare plăcere, pentru Copii Săi!

Mulțumesc, Isus al meu! În tine, eu am tote cele necesare. TU ești pentru mine Plinătetea. TU te îngrijești de Sufletul meu și TU te îngrijești de Trupul meu. TU îmi dai de toate, generos! Iartă-mi Credința mea mică! Iartă-mi Minoritățiile mele!! Iartă-mi greșitul meu de a fii Economicos!!! DOamne, eu doresc tot mai mult, să fiu ca Tine.
— ———-
P.S. Lui Gabriel al meu, îi este mai bine. EL reacționează la Întrebări, pa când își mișcă puțin Capul. Mai mult doarme încă, dar el aude totul. Rana la Picior sa infectat un pic; – prin Tamponare, unele li sau distrus, și e  grea vindecarea. Mulțumesc de Întrebări și de Rugăciuni. Ele ne ajută mult mai cu seamă lui. Medicii sunt foarte mulțumiți, după cum parcurg Procesele de Vindecare.

Werbeanzeigen