Binecuvântă, suflete, pe Domnul,
şi tot ce este în mine să binecuvânteze Numele Lui cel sfânt!
Binecuvântă, suflete, pe Domnul
şi nu uita niciuna din binefacerile Lui!
Psalm 103, 1f

Mă uit prin Geam la Cer, și la Norii Minunați, Pădurile din Îndepărtare și Câmpurile. Păsările după cum Iubilează, Albinile după cum adună harnici și Câinele care se întinde la Soare. Ce bine îmi fac toate astea! Acestea sunt o Laudă Dumnezeiască, Armonie, Pace, Bucurie, aici e Prezența lui Dumnezeu, acesta este Creația SA! Da, acolo unde Dumnezeu domnește, este Lauda SA!
Inamicul mai lovește între, și vrea să distrugă totul, prin Minciună, Înșelare, Furt, Accidente, Omor și Ură. El întoarce totul, în așa fel, ca să fie negativ în loc de pozitiv.
Dar noi vrem să ascultăm de Dumnezeu! De aceia răspîndim noi Lauda Dumnezeului. Noi vrem cu tot posibilul, cu toată puterea, cu toate Ideile și cu toată Fantazia, întruchipa Lauda DOmnului! Noi vrem ca noi înșine să fim Lauda lui Dumnezeu!
Totul în mine să Îl slăvească, pe Domnul minunat, care mă ajută în mod minunat, care mă iubește, pentru care eu nu sunt un Număr, care este Prietenul meu și Împăratul meu…. Nicicând nu vreau să uit Binele, cea ce mi-a dat EL! Vreau să-l am mereu în Privirea mea! EL este demn!!
Eu pot să mă decid, să mă uit și să cred Greutățiile, care vor să mă distrugă, sau să mă-n cred în Domnul Isus Christos. Iov în persoană în Ceasurile cele mai întunecoase, nu sa îndoit de Atotputernicia lui Dumnezeu; – cu toate că nu a mai fost chiar sigur, dacă Dumnezeu se ocupă personal de el. Isus a venit, ca noi să știm și acest să Știm, să fie în adâncul Inimilor noastre.
Dacă Domnul Isus Christos e în Inimile noastre, astfel Lauda Dumnezeiască vine aproape Automat;- sau vrem noi să fim mereu sub apăsarea Răului? Vrem noi să privim și pe mai departe, la cea ce mai lipsește și nu este încă în Ordine? Mai bine la cele Bune să ne uităm, la cea ce DOmnul până-n prezent a făcut în noi!!
Da, Suflete al meu, cântă și laudă pe DOmnul! Totul în mine să fie spre Lauda SA!
Eu vreau să laud pe DOmnul cu bucurie, și să mă concentrezi asupra tuturor celor Bune, pe care EL deja le-a făcut în mine!

Mulțumesc Isuse, sunt atâtea, pentru care e un Motiv de Mulțumire și Laudă! Și acolo unde eu Te laud, acolo TU ești prezent și le aduci toate în Ordine. Ce bine e, să am un astfel de DOmn puternic, și plină de Dragoste!!
————————————————————————-
PS: Gabriel:
Ieri lam întrebat, dacă vrea să bea ceva, și el a dat din Cap. A primit, câteva lingurițe de Apă și și-a întors Capul. Noi am întrebat: vrei tu să mai bei? El doar ” …..ssssssssssssss…….”  Acesta a fost mai mult un cârîit, dupü cum furtunurile au distrus laringele un pic, și totul este îngrozitor de uscat. mai bine sar numii vâscos, deci ajunge. EL mă strânge de Mână, dacă îi spun. Privirea sa mai mult e în gol, din păcate. EL stă de 14 Zile pe Spate, și scormonește îm Pat, să găsească un Spațiu bun.; – nu e de loc ușor. Mai sunt la Reanimare încă și alți Copii, ca Daniel, care și el necesită Rugăciunile noastre, de urgență!
Rugăciunile își fac efectul corespunzător. Mulțumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EL este DOmnul!
frank

Werbeanzeigen