Acesta este în adevăr Hristosul, Mântuitorul lumii.
Ioan 4, 42

Isus a vorbit îndelung, la Fântână cu Femeia din Samaria. După aceia ea sa întors în Sat și a adunat pe toți de acolo. Ea a întrebat: Veniți și uitațivă nu cumva EL este Mesia? Și Oamenii sau dus la DOmnul Isus Christos, și Lau ascultat. Ei Lau rugat să rămână cu ei și EL a mai rămas acolo încă două Zile. Astfel au venit mulți Oameni la Credință în EL, în Christos și Mesia. Ei au spus Femeii: Nu numai asupra Vorbirii tale credem noi, ci mai cu seamă, asupra Cuvintelor pe care le-am auzit de la EL direct. Și acum noi știm: EL este cu adevărat, Salvatorul, Mântuitorul Lumii.
Interesant, cum această Femeie a avut o reacție între Oameni! Ea nu a fost cea ma sfântă, ea abia a început cu Viața de Credincioasă. și totuși a adus toată Localitatea în Mișcare și mulți Lau găsit pe Isus Mântuitorul.
O Femeie simplă, și atâta de multâ Roadă!
Ce fel de Probleme sunt în Lume? Lista pare lungă, și nu ar încape să le descriem pe Paginile noastre. Dar dacă DOmnul Isus Christos, este Salvatorul Lumii, desigur că are o Soluție de rezolvare a Problemelor!
EL a adus Morți la Viață. EL a vindecat Ologi și pe cei în Suferință. EL a eliberat pe cei prinși de satan și chinuiți în Tulburări Psihice. EL a Poruncit peste Furtuni și Vremuri grele. EL a dat Indicații, cum să trăiască oamenii împreună; – și în Biserică a făcut Oameni capabili. EL a învins peste Păcat, a trecut peste îndepărtarea de Dumnezeu și a creat o Cale spre Dumnezeu. Nu sunt Probleme pe care EL nu lear putea rezolva.
Depinde de Sfinții Săi, de Poporul Său, dacă Isus ca Salvator se poate arăta în Lume. Rugăciunile noastre și Strigătele noastre, pentru Ajutorul Său, sunt extrem de necesare, ca EL să poată acționa. Și desigur Angajamentul nostru propriu. Dacă noi, numai ne rugăm, și nu facem nimic, sunt numai Vorbe goale.
EL vrea să fie Mântuitorul Lumii; – numai că Îl lăsăm noi?

Isuse, eu vreau ca la Locul meu, unde TU mai așezi, să lupt pentru Tine și pentru Împărăția TA. Cu Arma Rugăciunii și al Milosteniei, așa după cum TU mă pregătești. DOamne, TU ești cu adevărat, Salvatorul Lumii! Și eu vreau să Îți stau la Dispoziție, ca TU să poți Salva Lumea.

Werbeanzeigen