Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci „pe cine dă cu bucurie îl iubeşte Dumnezeu. Şi Dumnezeu poate să vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să priso

Dumnezeu este un Dumnezeu al Abundenței. EL în persoană nu este economicos sau zgârcit și nici Copii Săi, să nu fie. EL dă de toate din Abundență, crează toate din Abundență și este bogat fără Sfârșit. Dacă EL dă mult, totuși EL nu rămâne cu Puțin.
EL vrea ca noi să dăm. Pentru că astfel, vom devenii liberi de unele legături, în cea ce privesc Banii și a  ne uita asupra noastră și la Nevoiile personale.. A da și a dărui să aparțină Caracterullui nostru.
Ne vom uita deci la Acel Care dă de toate, la Dumnezeu, și la cei ce primesc, la alți Oameni. Noi vom obține o Clipită al Milosteniei și învățăm, să ascultăm de Vocea și Conducerea lui Dumnezeu. Dumnezeu are nevoie de Dăruitori Milostivi, ca să facă cele Bune aici în această Lume!
Dacă noi Îl cunoaștem pe Dumnezeu, toate astea nu ni se va apara greu, de a da. EL în persoană și-a dat Iubitul Său Fiu pentru noi!
Dumnezeu vrea un Darnic voios, care Grija banilor și al Existenței le-a învins, pentru că el este asigurat în EL. Să fii asigurat în EL, înseamnă ca toate grijile vor dispare …
Dumnezeu vrea un Legământ intim  cu Tine. Să nu știe nimeni, numai EL și cu tine. Tu îți dai Darul Lui, nu Oamenilor sau Bisericii. sau al unei Organizații, care să nu îți poată fii mulțumitori și tu să nu poți primii unele Drepturi asupra acestuia. Și EL se va Îngrijii pentru ca Tu să nu ai mai puțin, ci mai mult. Dar acesta nu este o Afacere, ci o Acțiune al  Încrederii și al Credinței.
Să fii un Darnic voios! Să nu fii un unul morocănos, zgârcit, forțat. EL a dat totul pentru Tine, nu se va îngriji oare de toate celelalte Situații? Tu ești doar Copilul Său!

Mulțumesc, Isuse Drag! TU mă elberezi de Griji și Frică! Pentru că în Tine sunt eu cu adevărat asigurat. TU te îngrijești de mine în toate Privirile, și al Banilor. Astfel pot eu liber și fără Frică trăii și a da. TU de unul singur faci totul posibil!

Werbeanzeigen