Nimeni nu cunoaşte deplin pe Tatăl, afară de Fiul şi acela căruia vrea Fiul să i-L descopere.
Matei 11, 27

Cum vrem Să-l cunoaștem pe Tatăl? Care Metodă, care Cale este corectă Să-l recunoaștem?
Domnul Isus Christos este Calea, așa spune EL despre EL însuși. Fiul lui Dumnezeu, Isus Christos, poate Să-l arate pe Tatăl.
Mulți dintre noi sunt în așa fel de ocupați cu anumite Lucruri, Activități, Creștine, că ei nu au Timp. Alții cu Hobbyurile lor și Preferințele lor sunt obscurați, așa că ei nici nu Îl caută. Iar alții se decid pe Căile lor proprii.
Isus în Persoană ne este un Exemplu, cum Să-l căutăm și Să-l găsim pe Dumnezeu. EL a mers deseori de unul singur, în Singurătate, pe o Munte sau în Pustie. Acolo vorbea EL cu Tatăl și acolo putea Tatăl să-i dea Indicații, și Să-l întărească. Dacă a fost în Drum, a fost mereu atent ce Îi spune Duhul. Așa la găsit și pe Zacheu în Pom,  Pe obsedatul, sau a făcut din Apă, Vin. EL pute să liniștească Furtuna, pentru că EL știa, este Voia lui Dumnezeu. În Lucrare în Mers,sa lăsat condus și la recunoscut pe Tatăl mereu mai mult.
În Rugăciune comună vorbește Dumnezeu deseori, numai la unul, de parcă ar fii numai ei doi. În Comunitatae ni se reprezintă DOmnul Personal.
Dacă Oamenii se roagă pentru mine, Dumnezeu îmi vorbește și lucrează în așa fel că eu Îl recunosc.
EL are multe Posibilități să se arate! Este numai necesar ca noi să fim deschiși pentru EL; – EL vede Inima.
Uneori nu La-m auzit, și astfel nu am acționat asupra aceia ce mi-a legat de Inimă. A devenit apoi o mare Deficiență asupra acestei neascultări.
Sau eu nu am recunoscut că acesta ar fii fost Cuvintele Lui Dumnezeu; – pentru că eu mi-am imaginat că eu știu mai bine. Pe urmă am fost eu mai deștept.
Tatăl se lasă de găsit și Isus vrea să ne arate pe Tatăl. Cum e EL, cum gândește EL despre noi, cum ne iubește EL pe noi, cum Dumnezeu este cu adevărat Tatăl nostru și noi Suntem Copii Săi ….. toate astea și încă multe  și multe vom recunoaște în Părtășie și Solidaritate cu DOmnul nostru Isus Christos.

Da, Isuse Drag și Scump, aratăm-il pe Tatăl! Eu vreau Să-l cunosc cât mai mult! Mie îmi pare uneori că, cunosc numai ,,Părți rupte” sau numai Piese de Puzzle din EL. Dar nu există ceva mai frumos, decât ca să fii una cu EL. Mulțumesc Isuse, de Prezența Ta!!!
—————————————————————
PS: Gabrielius
Mulțumesc pentru Rugăciunile voastre în aceste Timpuri grele.
Ieri a fost Operat la Șoldul stâng. A avut multe Țesuturi distruse, care erau necesar să fie îndepărtate.  – Din cauza Tubului, Laringita este din nou rănită și de aceia nu poate încă vorbii. – Căldura ne face multe greutăți. – Pentru călătoria deasă la Spital, Viața noastră a devenit confuză și Devoțiunile au de suferit.
Dumnezeu Lucrează, și vindecă totul cu mult mai repede de cum Medicii au așteptat.
Mulțumesc!!!

Werbeanzeigen