Omul lui Dumnezeu a răspuns: „Domnul poate să-ţi dea mult mai mult decât atât.
2 Cronici 25, 9

Amația a fost Regele din Iudea. Pe când Inamicul lui stăteau la Graniță, a închiriat o armata de Mercenari, pentru mult Aur. Dar un Om de-alui Dumnezeu, i sa împotrivit și ia zis: Nu adu Ajutoare de la  Dușmanii ai lui Dumnezeu, împotriva unui Dușman Omenesc! Trimitei Acasă! Regelui ia fost greu să fac asta, pentru că a dat mult Aur, și chiar de aceia ia spus Omul lui Dumnezeu, Versetul de mai sus.:  Domnul poate să-ţi dea mult mai mult decât atât. Întradevăr Amașia a învins Inamicul, cu Oamenii lui, mulțumită Ajutorului lui Dumnezeu.
Este foarte necesar, pentru noi Credincioșii, ca să nu apelăm la Compromise.
Chiar dacă Nevoia este atât de mare, să nu luptăm cu Metodele Inamicului și să nu ne folosim și nici să nu intrăm în Alianză cu Dușmanul Dumnezeului nostru. Acesta este asemănător cu o Boală Contagioaă, ca Pojarul, Gripa, și Varicela, – Compromisele ne infectează cu Virusul, Dușmanului lui Dumnezeu. repede suntem în stare să întoarcem Adevărul, și să schimbăm ce e al Meu cu al Tău. ,,Bun este aceia ce îmi este de folos”, – un astfel de rezolvare să nu se întâmple între Copii Sfinți al lui Dumnezeu.
Dumnezeu este extrem de Bogat. EL are de toate, nu numai de ajuns, ci peste măsură. Dacă nouă ni se va  întâmpla vreo Pagubă, EL poate repede și bine să ne recupereze. Dacă noi avem parte să fim depășiți, EL ne readuce la normal. Noi să căutăm mai bine și mereu Izvoarele Sale, decât să apelăm la Drepturile noastre.
Amația a pierdut Aur mult, și Dumnezeu ia dat să Învingă peste Dușman.
El nu a mai primit Aurul său înapoi, că de fapt, nici nu avea nevoie de ea. El a primit mai mult: A Învins peste Dușman și a primit Pacea cea Mare.
Dacă noi avem parte de Pierderi pentru DOmnul, nu ne dă EL mereu Bani,ci deseori alte Lucruri: Pace Cerească, Învingere peste Dușman, Bucurie, Iertare, și multe altele, Comori Cerești. Și dacă noi întradevăr avem nevoie de Bani,EL va avea Grija și acestuia. EL este un Tată minunat al Grijilor. Numai să ne încredințăm Lui.

Mulțumesc, Tată Ceresc, TU Te îngrijești de mine! Eu am nevoie numai să mă țin de Tine și să Trăiesc, ca un Copil de Dumnezeu. TU îmi recompensezi toate Nevoile mele. Cu Tine pot să trăiesc mulțumit și în Pace.

Werbeanzeigen