Domnul Isus Christos spune, celui Orb din naștere:
„Du-te de te spală în scăldătoarea Siloamului“ (care tălmăcit înseamnă: Trimis). El s-a dus, s-a spălat şi s-a întors văzând bine.
Ioan 9, 7

În Drum, vede Isus un Om, care de la Nașterea sa a fost orb. Ucenicii lau întrebat: Care e Vinovat, cine a păcătuit, el sau Părinții lui? Isus a răspuns: Nu Părinții și nici el. Ci pe acesta vrea Dumnezeu Să-și arate Slava SA. Și EL a scuipat pe Pământ, a făcut o Pastă și a întins-o pe Ochii celui Orb.
De la Nașterea noastră suntem noi orbi pentru Realitatea Dumnezeiască. Noi nu știm despre EL nimic, și astfel nici despre acele Duhovnicești, din Lumea invizibilă. Avem deci nevoie de DOmnul Isus Christos, care ne deschide Ochii! Este nevoie s mergem la această Scăldătoare Siloamului să ne spălăm Ochii. Siloam înseamnă: Trimisul, și aici este vorba de Isus. EL este Lumina Lumii. Pentru acest Orb a fost ceva normal, că el nu vede Soarele, Cerul, sau Păsările. El de fapt nu a văzut de loc din Frumusețile Pământești, cu toate că a dorit mult acesta. Și probabil deseori sa întrebat, pentru ce de fapt această Soartă asupra lui. Isus nu vorbește în acest caz de vreo Vină; EL primește pe toți și EL vrea să-i vindece pe toți. EL vrea, ca Ochii noștri să fie deschiși ca să vedem Ralitățiile Dumnezeiești. Și acesta EL poate!! EL vrea să ne arate, ce mare este Bunătatea, Harul, Răbdarea și Dragostea DOmnului nostru. EL vrea să ne elibereze de orice Greutate. El vrea ca Datoriile care ne apasă, să le șteargă, să le ierte. EL vrea să ne scoată de sub Starea de Nemângâiere și fără Nădejde. EL ne arată Soarele Vieții și ne duce la Izvorul acesteia! EL ne face Inimile din nou Fericite, în așa fel că noi putem cânta. EL este un DOmn minunat!

Mulțumesc, Isuse Drag, căci TU ai venit, ca să Mântuiești pe Păcătoși. TU ești Lumina Lumii și vrei Să-mi iluminezi și Viața mea. Spală-mi TE rog Inima și Vino în Inima mea cu Lumina Ta, Bucuria TA, și cu Dragostea TA! Eu am nevoie de Tine DOamne.
———————————
PS: Micuțului meu îi merge mai bine. Rana la Picior e înspre vindecare și astfel și el ia parte la Viață. De a vorbii încă  u prea poate. Dar noi vorbim împreună cumva. Lui îi este necesar (așa se pare) să ănvețe toate de la început, stă ca unul de trei ani …. Uneori îmi pierd Curajul, dar pe de altă Parte îmi umple Inima de Bucurie și Nădejde. Da, EL(ISUS) este și rămâne Învingătorul!!
frank

Werbeanzeigen