Acum, aşa vorbeşte Domnul care te-a făcut … :
De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei,
pentru că eşti preţuit şi te iubesc …
Isaia 43, 1. 4

Mă uit eu acum, la Copii care sunt bolnavi, cu Handicap, paralizați, sau care nu prea pot gândii. Îmi este Milă de ei. Dar care Valoare au ei? Pentru Casele de Asigurări, este o Sarcină, pentru Părinți, multă Muncă. Și cu toate astea, pentru Mama este cea mai mare Valoare, care neobosită, se ocupă cu ei, ca o Leoaică îi apără. Dragostea face pe acești copii Valoroși!
Dacă un Copil nu are parte de Dragoste, se distruge. Sau trage încontinuu boli spirituale. Nu are Simțul aprecierii de sine, pentru că el nu este pentru nimeni de Valoare.
Un Meseriaș face testul, cât de mult este Valoros pentru Firma sa, și cât poate el să primească pentru Munca sa. Un Tânăr face Bodybuilding, conduce o Mașină mare de Sport, are Părul îngrijit și are Tatoaj, ca Valoarea sa să o poată ridica pentru Fete. Și Fetele măsoară Valoarea Tânărului, decid în jurul valorii lui, sau la numărul Prietenilor pe Facebook sau Likeurile cu Pozele sale noi.
Dar de fapt un Om are numai așa Valoare, dacă este iubit. Toate celelalte sunt Dovezi de auto-afirmare, care, nu neaparat poate sta la fiecare Furtună și mereu este înșelat.
Pentru puțină Dragoste și Vorbe plăcute fac unii Oameni totul.
Ce mare poate fii Foamea pentru Dragoste!!!
Tatăl Ceresc este Izvorul Dragostei, adevărata, adâncul, nelimitantul, Izvor al Dragostei, care fără Dacă și fără Sau e, fără Condiții și Nelimitat. EL te-a creat, te-a chemat la Viață, EL vrea să te aibă! EL a spus Da înspre tine, altfel tu nu ai fii. Iar acum EL vrea să te Copleșească cu Daruri de Dragoste, cu mici și mari Cadouri. Lui îi place să te ajute, să te asculte,și toate Grijile tale să Și-o însușească. Lui Îi place să fie cu tine împreună!
Începe deci, să vorbești cu EL, parcă ar fii chiar foarte aproape, Învită-l în Inima ta, acolo dorește EL să Locuiască. Lui Îi este Dor de tine, tu Îi ești scump și Valoros!

Mulțumesc, Tată, căci TU mă iubești! Îți face plăcere să fii cu mine împreună, și mie la fel cu Tine. Ce bine îmi face, să simt Dragostea TA! Inima mea se înmoaie. Mă simt asigurat și sunt înțeles, valoros și primit. Ce bine îmi face, dacă TU mă mângâi și îmi spui: Toate devin spre bine! TE iubesc Tatăl meu!
————————————
PS: Micuțul meu poate din nou să vorbească! EL își amintește la multe, numai uneori le amestecă. El vroia să miargă la Toaletă, dar încă nu e posibil, pentru că are rupturi, – Sora a acționat urgent.
Dragi Frați și Surori, Dumnezeu face Minuni. Pentru că Starea a fost Extrem de grea, și totuși Vindecarea parcurge foarte repede. Ce bun este Dumnezeu!!! Mulțumesc pentru Rugăciunule voastre!
Vă rog, nu numai Gabriel al nostru e în Situație. Sunt mulți Copii bolnavi și Dumnezeu, așteaptă Rugăciunile noastre. Ele au Puteri de a schimba Stările! Să ne folosim de Timp!!
frank

Werbeanzeigen